2022-06-26 22:40:09

Egho på tavlen i comeback: Ikke 100 procent

Marvin Egho kom på tavlen i sit comeback mod FC Helsingør søndag, men angriberen vil ikke mene, at han er tilbage på fuld styrke endnu efter sin skade. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

28. november 2021. 

Det var sidste gang Randers FC's Marvin Egho spillede kamp, men søndag gjorde han comeback på grønsværen i en testkamp mod FC Helsingør, som Randers vandt med 6-2. 

Foruden comeback blev det også til et mål, og det hele var Egho glad for, selvom han ikke mener, at han er helt tilbage endnu. 

- Først og fremmest var det bare dejligt at være tilbage sammen med drengene, træningsstaben og alting. Det var en god følelse, sagde Egho på Randers FC's hjemmeside efter sit comeback. 

Målet af Egho kom efter en tværpasning fra højre, hvor angriberen reagerede hurtigt og efter eget udsagn fik sat sin hofte på forsøget. 

- Målet var ikke noget specielt, men jeg tror, at du nogle gange som angriber har brug for det her for at fortsætte og takket være Tosin (Kehinde, red.), fik jeg en god bold, som jeg scorede fra med hoften. 

- Nogle af spillerne sagde, at jeg scorede med noget andet, men jeg siger, at det var hoften, smilede Egho videre. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sejren på 6-2 over FC Helsingør var Egho også godt tilfreds med, da han mente, at selvtillid kan tankes uanset, hvem man møder. Frem mod den nye sæson så angriberen frem til at komme ordentligt i kampform igen. 

- Jeg vil ikke sige, at jeg er 100 procent tilbage. Jeg er glad for, at jeg scorede, men min sidste kamp var i november, så jeg har brug for at finde min træningsrytme igen og lægge mere arbejde ind, end jeg har for at komme i kampform snart. 

Randers FC møder Viborg FF næste gang i en træningskamp den 1. juli, hvor Egho måske kan pudse endnu mere af formen af. 

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0