2021-06-29 09:29:31

EM-bold: Captain Morgan-tæmning i Parken

Mandagens detalje var Spaniens noget bizarre selvmål i 5-3-sejren over Kroatien, fortæller Mike Jensen i podcasten 'EM-bold'.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det blev en hæsblæsende EM-afsked med Parken mandag aften, da Spanien og Kroatien bragede sammen. Spanien trak det længste strå med 5-3 efter 3-3 i ordinær tid.

Kampen bød på et hav af flotte detaljer og mål, men særligt Kroatiens 1-0-scoring vil formentlig blive husket i noget tid.

En tilbagelægning fra Pedri til Unai Simon røg forbi keeperens fod og direkte ind i det spanske mål, og den spøjse episode er umulig at komme uden om som dagens detalje, fortæller Mike Jensen i podcasten 'EM-bold.

- Dagens detalje må selvfølgelig være Captain Morgan-tæmningen. Selvmålet. Det skærer igennem ryggen på mig, når man løfter foden sådan. Hvorfor stiller han sig ikke bare ind bag den? Der er intet pres på.

- Alle har lavet den fejl. Men jeg synes, at det er fjollet af keeperen. Det der splitsekund af uopmærksomhed. Han er måske videre i næste situation, og så glider den under, siger Mike Jensen i podcasten.

Du kan finde podcasten EM-bold, der er sponseret af MobilePay og Samsung TV, på Spotify, Apple Podcasts, og hvor du ellers lytter til podcasts.

Hvad var dagens detalje, synes du? Del dit bud i kommentarfeltet.

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
0