2021-03-28 23:03:17

England er tæt på exit i U21-EM efter nedtur

England tabte 0-2 til Portugal til U21-EM, og derfor skal englænderne håbe på et mindre mirakel, hvis de vil spille sig videre fra puljen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

EM U21 - 2. runde

FT

POR

2 - 0

ENG

64'
1 0
Dany Mota
Mål
74'
2 0
Trincao
Mål på straffe

Søndag aften skulle England forsøge at sikre sig deres første point til U21-slutrunden, da de tørnede sammen med Portugal.

Portugiserne havde derimod fået en god start på slutrunden, da de indledte med en 1-0-sejr over Kroatien.

Det var dog tydeligt gennem hele opgøret, at det var Portugal, som var det bedste mandskab. I første halvleg havde de flere muligheder for at åbne ballet, men de formåede ikke at komme forbi den engelske defensiv.

Vi skulle derfor helt frem til det 64 minut, før der kom gang i måltavlen. Her var det Portugal, der slog til på en omstilling, og så gik det hurtigt ned mod englændernes mål.

Her drev Pedro Goncalves bolden frem i banen, hvor han tvang den engelske defensiv langt ned i eget felt. Herfra kunne portugiseren lægge en bold ud til Dany Mota, der sikkert sparkede bolden i mål.

Trods englænderne havde flere spændende spillere med fra Premier League, så var de på ingen måde farlige søndag aften. Blot tre skud på mål gennem hele opgøret blev det til, hvor de på intet tidspunkt ramte inden for målrammen.

Artiklen fortsætter efter billedet

EM U21 -England er tæt på exit i U21-EM efter nedtur
Foto: Srdjan Zivulovic/Reuters/Ritzau Scanpix

Og derfor var det ikke England, der scorede kampens sidste mål. Ti minutter efter Motas mål fik Portugal nemlig tilkendt sig et straffespark, da Japhet Tanganga nedlagde en portugiser i eget felt.

FC Barcelonas Trincao fik ansvaret fra pletten, og her svigtede den 21-årige angriber ikke, og han sparkede sikkert Portugal på 2-0.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I slutfasen var Portugal i fuld kontrol, og derfor formåede England på ingen måde at true dem. Opgøret endte derfor med en 2-0-sejr til Portugal mod England.

Med de tre point topper portugiserne nu Gruppe D til U21-EM, hvor de har seks point efter to kampe. 

Det ser derimod ikke så godt ud for England, der er solidt plantet i bunden, hvor der er flere resultater, som skal gå englændernes vej, hvis de fortsat vil videre til knockout-fasen.

Her skal England slå Kroatien på onsdag og håbe på, at Schweiz taber til Portugal i den sidste runde i Gruppe D.

Artiklen fortsætter efter indholdet

EM U21 - 2. runde

FT

POR

2 - 0

ENG

64'
1 0
Dany Mota
Mål
74'
2 0
Trincao
Mål på straffe

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0