2022-09-24 14:20:23

Eriksen-kollaps gav landsholdet et bredere publikum

Thomas Delaney mener, at Christian Eriksens kollaps under EM sidste sommer har været medvirkende til, at den bredere befolkning i Danmark har valgt at følge landsholdet.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Nations L. A - 6. runde

FT

DAN

2 - 0

FRA

Når Danmark søndag aften træder ind på Parkens græstæppe, vil der være helt fyldt på lægterne, da der i løbet af blot tre timer blev udsolgt af billetter.

Det er nærmest ved at være en tendens med landsholdet, som i de seneste år i den grad har formået at få gang i det danske folk.

Ved EM sidste år fik de dog en noget bredere fanbase, efter Christian Eriksen faldt om med et hjertestop i kampen mod Finland. Det fortæller Thomas Delaney, da han satte ord på forholdet til det danske publikum.

- Det startede før EM. Vi mærkede det mere heroppe i landsholdslejren, da vi rejste mod den første kamp. Her var der tilskuere langs vejen, hvor vi følte, at det var folk fra hele Danmark.

Artiklen fortsætter efter billedet

UEFA Nations League A -Eriksen-kollaps gav landsholdet et bredere publikum
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

- Selvfølgelig fik vi et bredere publikum efter det, som skete med Christian, og hvordan vi håndterede det. Vi fik måske flere, som ikke var interesserede i sport, til at sympatisere med os.

- Det har måske været med til, at vi har fået et bredere publikum. Det er selvfølgelig hårdt arbejde og dedikation, som har gjort, at vi nåede til det punkt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Men hele corona-situationen har også haft noget at sige. Her har man haft mange unge drenge og piger, som mistede to år af deres ungdom. De havde brug for det her til at fokusere på og være sammen om, udtaler Thomas Delaney på lørdagens pressemøde.

Sevilla-danskeren fortæller desuden, at han faktisk gerne ville have oplevet EM sidste år som fan, da det var en helt fantastisk oplevelse for hele landet.
 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Nations L. A - 6. runde

FT

DAN

2 - 0

FRA

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0