International -Erzurum-præsident truede Kanstrups søn
2019-09-09 08:55:03
Foto: Getty Images

Erzurum-præsident truede Kanstrups søn

Pierre Kanstrup fortæller i et langt interview med Spillerforeningen om et dramatisk brud med tyrkiske Erzurum. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den tidligere AGF- og SønderjyskE-anfører Pierre Kanstrup rykkede tidligt på sommeren ud af den bedste tyrkiske række med Erzurum BB. 

Kanstrup havde et år tilbage af sin kontrakt og var indstillet på at blive, men klubben ville af med danskeren, da man ikke længere måtte have det samme antal udlændinge. 

Først forsøgte klubben at presse Kanstrup ud med tvivlsomme tilbud om en ophævelse, ingen træning og stærkt forringede forhold. 

Men det var først, da klubbens præsident blev meget personlig, at Kanstrup accepterede, at han måtte søge væk. 

- 'Hvis du ikke accepterer mit tilbud, kan jeg ikke garantere for din søns sikkerhed.' Da han sagde det, kunne jeg godt mærke, at nu var det nok. Det kom pludselig meget tæt på. Klubben havde jo sørget for pladsen i vuggestuen. 

- Det kan sagtens være, der aldrig ville ske noget. Men tanken om, hvad der kunne ske min søn; at vi afleverede ham til smilende pædagoger, der, når vi havde afleveret, låste ham alene inde i et mørkt rum i timevis… man ved jo ikke, hvad der kunne ske. Det er et tænkt scenarie. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Men tingene blev sagt, og så meget er penge ikke værd. Så jeg snakkede med min agent og sagde; 'vi skal ikke være her mere – vi skal finde noget andet', siger Kanstrup til spillerforeningen.dk. 

Kanstrup endte i norske Vålerenga og beretter om en vild drejning, da han skulle sige farvel i Tyrkiet. 

- Når jeg kigger tilbage på afslutningen i Tyrkiet, synes jeg, det er lidt sjovt. Det er nogle krejlere. Røvere og banditter, der gør tingene på en knap så pæn måde. Det mest bizarre er, at vi endte med at skilles som okay venner. 

- Præsidenten var sikker på, at de ville rykke op igen, og så skulle de nok ringe. Det er så surrealistisk at sige, når man kort forinden har truet min familie, siger Kanstrup. 

Kanstrup var i Erzurum BB i et halvt år. 


Foto: Getty Images

23 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0