1. Division -Esbjerg efter god start: Vi har visket tavlen ren
2020-10-01 14:21:02
Foto: Esbjerg fB

Esbjerg efter god start: Vi har visket tavlen ren

Esbjerg har fået en glimrende start på sæsonen i 1. division, og det skyldes blandt andet, at cheftræner Olafur Kristjansson har været god til at starte på en frisk, siger forsvarer Jeppe Brinch.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Esbjerg havde en ekstremt kaotisk sæson i 3F Superligaen sidste år med flere trænerskifter, modgang og en nedrykning.

I 1. division er vestjyderne dog kommet glimrende fra start med fire sejre i fem kampe under Olafur Kristjansson, og det har givet ro på, fortæller forsvarsspiller Jeppe Brinch.

- Det har været vigtigt at få ny træner, som ikke var med i sidste sæson, men som er kommet ind med friske øjne, siger Brinch til bold.dk.

- Det er ofte svært for hold at komme fra en tung, tung sæson, som vi gjorde. Vi spillede nogle gode kampe, men det var sort uheld, og tingene gik imod os.

- I denne sæson synes jeg allerede, tingene er tippet til vores fordel. Vi har det held, som de andre havde mod os i sidste sæson.

Olafur giver selvtillid - Ankersen har x-faktor
Jeppe Brinch mener, at Olafur Kristjansson har været med til at pumpe selvtillid ind i spillerne.

- Han har været god til at sige, at vi skal glemme sidste sæson og kigge fremad. Vi spillede nogle gode træningskampe, og så kan man bare se, hvad en god start kan gøre.

- Det hele var noget rod i sidste sæson, så det er vigtigt, at han har visket tavlen ren, og der er blevet skubbet en masse selvtillid ind i folk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Alt har ikke kørt som smurt i kampene, og det har været nogle rodede opgør af og til, men vi lægger på kamp for kamp, og det bliver mere stabilt.

Og så har det da heller ikke skadet, at Esbjerg har hentet Jakob Ankersen.

- Det har kæmpe betydning, at han er kommet til. Ingen af os havde regnet med, at vi ville kunne hente en spiller på den hylde.

- Det vækker noget mod og liv i hele truppen, at han kommer og går forrest til træning og i kampene. Det er fedt med individualister, der viser vejen, siger Jeppe Brinch.

Esbjerg møder lørdag Viborg i et tidligt topbrag i 1. division.


Foto: Esbjerg fB

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0