2023-05-26 08:12:00

Esbjerg fB kan ende i vildt drama: Niveauet er overraskende

Esbjerg fB, B.93, Kolding IF og Aarhus Fremad kæmper om to pladser i NordicBet Ligaen i den vildt tætte 2. division, og Esbjerg-profil Elias Sørensen siger til bold.dk, at den store spænding er fedt.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

2. div - 29. runde

FT

AB

1 - 1

EFB

Der resterer fire runder af 2. division, og det kan næsten ikke blive tættere.

Lige nu fører Esbjerg rækken med 58 point, men B.93 er a point. Kolding IF og Aarhus Fremad puster de to andre hold i nakken, da de er et point efter. Inden den seneste runde lå Aarhus Fremad og B.93 på de to oprykningspladser.

Esbjerg-profilen Elias Sørensen fortæller til bold.dk, at det er fantastisk, at der er så meget spænding om tingene.

- Det siger lidt om rækken. Man vidste ikke helt, hvad man skulle forvente, da man rykkede ned i den seneste sæson. Jeg synes, at niveauet er overraskende, siger Elias Sørensen til bold.dk og tilføjer.

- Det er fedt, at det er så spændende, og det gør det sjovt at spille fodbold.

Hvis alt fortsætter på samme måde, kan det være, at det hele skal afgøres i sidste spillerunde.

Artiklen fortsætter efter billedet

2. division -Esbjerg fB kan ende i vildt drama: Niveauet er overraskende
Foto: EfB

- Det kunne sagtens ske, men vi kigger på hver kamp, og hvis vi vinder dem, så håber jeg, at det hedder oprykning til sidst.

Kan ikke tillade sig at glippe
Esbjerg fB har længe ligget et lille stykke bag blandt andet Aarhus Fremad og B.93, men nu er det helt lige. Den tætte topstrid kræver meget af spillerne, og der er ikke råd til dårlige kampe.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg tror, at vi har godt af at være i en position, hvor vi skal jagte, så vi ikke kan se os tilfredse. Nu er det så tæt, og så kan man ikke tillade sig at glippe, fordi så kan man ryge ned på fjerdepladsen igen. Der er 100 procent fokus på de sidste fire kampe, og de skal vindes. Det er op til os selv, siger den 23-årige Esbjerg-profil.

Forventningerne er store i Esbjerg fB fra omverdenen og fans, og det mærker han. Han kan dog også mærke, at det giver holdet et ekstra rygstød.

- Jeg føler også, at man kan mærke støtten. Mod Aarhus Fremad kom der mange mennesker og støttede op og fejrede det med os, og det er megafedt, men selvfølgelig er der også et pres, fordi Esbjerg er en stor klub, der ikke hører til i 2. division, siger Elias Sørensen til bold.dk.

23-årige Elias Sørensen har scoret i de tre seneste 2. divisionskampe for Esbjerg. Næste opgør for Esbjerg er mod AB på udebane lørdag 27. maj.

Artiklen fortsætter efter indholdet

2. div - 29. runde

FT

AB

1 - 1

EFB

5 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce