2021-06-04 20:11:22

Esbjerg køber Strunck fri af Groningen

Esbjerg fB har købt Nicklas Strunck fri af FC Groningen, efter Strunck den eneste sæson har været udlånt til klubben i 1. division. Midtbanespilleren har fået en kontrakt til sommeren i 2025.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I sommer forstærkede Esbjerg fB deres trup i oprykningsjagten til 3F Superligaen, da man lejede Nicklas Strunck i hollandske Groningen.

Oprykningen glippede i den grad efter et svagt forår, men Esbjerg virker til at have være godt tilfredse med Struncks sæson. 

Fredag oplyser klubben nemlig, at man har købt Strunck fri af den hollandske klub og givet ham en kontrakt til sommeren i 2025.

Esbjergs administrerende direktør, Brian Bo Knudsen, glæder sig over, at det er lykkedes at lande Strunck på en lang kontrakt.

- Nicklas Strunck har fra dag et i EfB budt ind med en fantastisk god attitude både på og uden for banen samtidig med, at han spillemæssigt har holdt et højt niveau. 

- Vi tror på, at vi i fællesskab kan bygge yderligere på, og Strunck er udset en vigtig rolle fremadrettet i den nye spillestil med under cheftræner Peter Hyballa og det øvrige trænerteam, fortæller han til klubbens hjemmeside. 

Strunck har hidtil spillet 28 kampe for EfB.

10 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
0