2. division -Esbjerg laver samarbejde med brasiliansk klub
2022-09-29 13:12:22
Foto: Esbjerg fB

Esbjerg laver samarbejde med brasiliansk klub

Esbjerg har torsdag meldt ud, at de har indgået et strategisk samarbejde med brasilianske Serrano FC, som vil fokusere på vidensdeling og ungdomsfodbold.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

2. div - 9. runde

FT

FCR

0 - 1

EFB

Sambabold på vestkysten?

Det kan meget vel blive realiteten nu, da Esbjerg har meldt ud på deres hjemmeside, at de har lavet et strategisk samarbejde med brasilianske Serrano FC.

Her er målet, at begge klubber skal styrkes efter sparring og vidensdeling mellem de to parter, hvor udveksling på ungdomsspillere er i fokus.

- Efter mange gode snakke og møder siden kontakten opstod, har vi nu fået rammerne på plads og fået lavet en officiel samarbejdsaftale. Man kan nærmest ikke sige Brasilien uden at sige fodbold, og historien alene fortæller alt om en fodboldgal nation, der har udviklet et hav af dygtige fodboldspillere. 

- Vi har i løbet af 2022 haft besøg af flere ungdomsspillere fra Serrano og med egne øjne set, hvor meget talent disse drenge indeholder, og vi tror og håber på, vi med tiden vil få gavn af dette på både ungdoms- og seniorniveau her i Esbjerg.

- Vi kan lære meget om tilgangen til fodboldspillet af brasilianerne, ligesom de kan lære meget rent fodboldfagligt om, hvordan vi udvikler talenter, der beviseligt gennem årene har nået store adresser rundt om i Europa, udtaler talentchef Anders Brynaa til klubbens hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Serrano FC er tophold i den brasilianske Campeonato Caroica - Serie B1, som er den tredjebedste række.


Foto: Esbjerg fB
Artiklen fortsætter efter indholdet

2. div - 9. runde

FT

FCR

0 - 1

EFB

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0