2021-03-19 20:54:57

Esbjerg sikrede sig sen sejr mod Hobro

Esbjerg besejrede Hobro fredag aften, da Mathias Kristensen kort før tid sikrede hjemmeholdet fra Esbjerg alle tre point i 1. division, da de vandt 1-0.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 22. runde

FT

EFB

1 - 0

HOB

86'
1 0
Mathias Kristensen
Mål

Fredag aften var der en masse på spil i 1. division, hvor flere hold kæmpede for at komme i top seks. Det var dog ikke tilfældet i opgøret mellem Esbjerg og Hobro.

Hjemmeholdet fra Esbjerg havde nemlig allerede sikret en plads i slutspillet, da de lå nummer tre inden sidste runde. Hobro var derimod placeret som nummer otte, og de kunne ikke nå med i slutspillet, da de havde fem point op til top seks. 

På Blue Water Arena var det Esbjerg, som var det bedste hold i startfasen, hvor Nicklas Strunck fik en stor mulighed tæt under mål allerede efter fem minutter. 

Han var dog uheldig med sin afslutning, som han sendte langt over Hobro-målet i en situation, hvor hjemmeholdet også appellerede for et straffespark til Joni Kauko.

Hobro kom dog bedre ind i opgøret efterfølgende, hvor de også kom frem til flere fine muligheder i løbet af første halvleg, men deres største kom faktisk først kort tid før pausen.

Her formåede Pål Kirkevold at komme fri og sendte en god aflevering i dybden til Mathias Haarup, som modtog bolden i feltet. Her bragede forsvarsspilleren et godt skud afsted, der dog blev blokeret og røg ud til hjørne. 

Artiklen fortsætter efter billedet

1. Division -Esbjerg sikrede sig sen sejr mod Hobro
Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix

På det efterfølgende hjørnespark var Hobros Imed Louati også tæt på en føring, men der kom ingen mål i en første halvleg, der var meget lige på Blue Water Arena.

I anden halvleg var det Hobro, som kom bedst ud til opgøret, og efter kun et enkelt minut var førnævnte Louati endnu tættere på et mål. Her sendte han et godt skud afsted fra distancen, men den røg tæt forbi den ene opstander. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jakob Ankersen blev smidt på banen for Esbjerg efter 65 minutter, og han bragte sig i fokus lige efter. Her fik han nemlig en stor chance tæt under mål, hvor han forsøgte at udplacere Adrian Kappenberger, men bolden røg lige forbi. 

I slutfasen fik Mads Hvilsom en stor mulighed, da Hobro fangede Esbjerg på en kontra, men Rodolph Austin kom godt tilbage og fik tacklet Hvilsom. Og kort tid efter kom der endelig gang i måltavlen.

Her lykkedes det nemlig Mathias Kristensen at brage bolden op under nettaget kort tid før slutfløjtet. Et flot mål af indskifteren, hvor Kappenberger ikke havde nogen chance inde på stregen.

Kristensens mål endte også med at blive kampens eneste scoring, og derfor blev opgøret mellem Esbjerg og Hobro 1-0 til vestjyderne i 1. division.

 

 

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 22. runde

FT

EFB

1 - 0

HOB

86'
1 0
Mathias Kristensen
Mål

7 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0