2022-03-24 16:41:01

Espanyol-målsluger må forlade Spanien-lejr

Raul de Tomas forlader den spanske landsholdslejr efter at have bøvlet med skulderproblemer, som man ikke vil risikere yderligere problemer med.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Venskab - 1. runde

FT

FIN

1 - 1

ISL

Spanien spiller i denne landskampspause to venskabskampe imod henholdsvis Albanien og Island, og til disse var det meningen, at Espanyols Raul de Tomas skulle få chancen.

Grundet skulderproblemer bliver det nu ikke til noget alligevel for den 27-årige spanske målsluger, skriver det spanske fodboldforbund på sin hjemmeside.

De meddeler nemlig, at angriberen ikke kommer til at deltage i testkampene for ikke at tage yderligere chancer med spillerens helbred, hvilket gør, at Spanien til de to kampe i stedet rejser afsted med 22 mand frem for 23.

Artiklen fortsætter efter billedet

Venskabskampe -Espanyol-målsluger må forlade Spanien-lejr
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Skaden skulle være forårsaget af et kast til træning, skriver fodboldforbundet på sin hjemmeside, og at man efter undersøgelse fra lægestaben og i dialog med trænerteamet har besluttet at trække De Tomas ud af kamptruppen.

De Tomas fik tilbage i november sin debut på landsholdet og har i La Liga-sæsonen været brandvarm med 14 kasser og ligger på en øjeblikkelig delt andenplads på topscorerlisten.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Venskab - 1. runde

FT

FIN

1 - 1

ISL

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0