2021-04-01 22:55:04

Ex-FCK-talent tog til Horsens: Er gået stærkt

Muamer Brajanac glæder sig over den store tiltro, han føler i AC Horsens, og offensivspilleren erkender, at det er gået hurtigere end forventet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I oktober 2020 kom det daværende FC København-talent Muamer Brajanac til prøvetræning i AC Horsens, og blot to dage senere skrev han kontrakt for resten af sæsonen.

Den er sidenhen blevet forlænget frem til 2023, og den 20-årige angriber kan godt mærke, at det er gået hurtigt, men han nyder tilliden fra trænerteamet og holdkammeraterne i det østjyske.

- Det er gået rimelig stærkt. Planen var jo, at jeg skulle træne med superligatruppen i hverdagene og spille kampe for U19, men jeg var allerede på bænken for superligaen i den første uge og blev skiftet ind og var tæt på at score. Siden har der været masser af spilletid, og det har været endnu mere under Berthel, hvor jeg har fået tre startpladser.

- Det er selvfølgelig dejligt, at jeg kan mærke, at der er fuld opbakning fra trænere og holdkammerater, selvom jeg er uerfaren i Superligaen og kun lige er fyldt 20 år. Mine holdkammerater har været gode til at give input til ting, jeg kan gøre endnu bedre, hvordan jeg kan forbedre mine bevægelser i feltet, og at jeg ikke skal være bange for at lave fejl, siger Muamer Brajanac til AC Horsens' hjemmeside.

Råd fra Brock-Madsen og første kasse

Muamer Brajanac fremhæver Nicolai Brock-Madsen som en god støtte i angrebet.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Ex-FCK-talent tog til Horsens: Er gået stærkt
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

- Alle har været gode til at komme med råd, men sådan en som Brock har oplevet mange ting, været i udlandet og scoret masser af mål i superligaen. Han er god til at lære fra sig, og han er en spiller, jeg har fået mange angrebsråd fra.

Brajanac fik i grundspillets sidste kamp mod Lyngby scoret sit første Superliga-mål, hvilket han var glad for, selvom resultatet ikke blev som ønsket.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det var en forløsende følelse, og noget jeg havde håbet på og drømt om i lang tid. Bolden kom ud til siden, hvor Dyhr slog et indlæg, der måske ikke var det bedste, men det kom frem mellem to midterforsvarere og jeg stangede til den. Målmanden så måske lidt skidt ud, men et mål er et mål.

- Jeg synes, jeg kom ind med gejst og forsøgte at skabe noget ravage for at få os tilbage i kampen, og efter målet troede jeg sagtens, at vi kunne komme tilbage. Vi var meget på bolden i 2. halvleg og havde mulighed for at udligne og endda vinde, men det lykkedes desværre ikke, siger Brajanac.

AC Horsens har med 12 point op til Vejle over stregen i den grad ryggen mod muren før nedrykningsspillets forestående ti kampe.

Østjyderne åbner slutspillet mod OB på søndag.

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0