2022-05-13 06:30:00

FA 2000-profil om Niki Zimling: Fandeme flot

FA 2000 skal møde Kolding i 2. division fredag aften, og FA 2000-profilen Hamid Khalidan siger til bold.dk, at han tager hatten af for Niki Zimlings flotte karriere. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

FA 2000 drager en tur til Kolding fredag aften i 2. division.

Her kan Frederiksberg-klubben komme til at stå over for en spiller, der har 23 A-landskampe samt 140 Superliga-kampe og 28 Bundesliga-kampe på CV’et i form af 37-årige Niki Zimling. 

FA 2000-topscorer Hamid Khalidan siger til bold.dk, at det bliver fedt at spille mod den tidligere landsholdsspiller, hvis Zimling kommer i aktion. Khalidan lovpriser midtbanespillerens flotte CV. 

- Det er selvfølgelig altid superfedt at møde nogle, der har et flot CV som Niki Zimling. Man kan også se det på hans spil. Han er en dygtig spiller, men jeg tænker ikke over det, når jeg spiller. Han er en spiller som alle andre, så jeg tænker ikke over det. Hatten af for hans CV, det er fandeme flot, siger Hamid Khalidan til bold.dk. 

Artiklen fortsætter under billedet.

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmark -FA 2000-profil om Niki Zimling: Fandeme flot
Foto: FA 2000

Her er Niki Zimling i aktion for det danske landshold. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Artiklen fortsætter efter annoncen

Et af de bedste hold i rækken

Kampen mod Kolding er ekstra speciel for 24-årige Khalidan. Målmageren har nemlig tidligere været en del af Kolding, og han roser det jyske mandskab for at være et af de bedste hold i 2. division.

- Kolding har gjort det godt. Man kan godt se, at de begynder at have deres relationer på plads. Vi skal gå ind med til samme indstilling som i Brabrand-kampen om, at det er en finale, og vi skal bruge tre point, men vi er også godt klar over, at det bliver en sindssyg svær kamp mod Kolding, som også er et af de bedste hold i rækken, hvis du spørger mig, og nu er det også min tidligere klub, så det skal jeg sige. Vi møder et fysisk stærkt Kolding-hold.

Hvordan bliver det for dig at spille mod Kolding?

- Det bliver superfedt. Nu kender jeg kun et par stykker i Sebastian Sommer, og jeg har spillet med Christian Kudsk i Vejle, men det bliver fedt at komme tilbage. Jeg kender banen, da jeg spillede der som ung, men der er sket en masse. Det ligner, at Kolding er en klub på vej frem. 

- Desværre er de lige rykket ned i 2. division efter en tur i 1. division, men det bliver fedt at komme tilbage, hvor nogle gamle bekendtskaber kan kigge med på lægterne, siger Hamid Khalidan til bold.dk. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

FA 2000 er lige under stregen i 2. division, men Frederiksberg-klubben har kun tre point op til Brabrand på den rigtige side af stregen, efter Khalidan og co. besejrede Aarhus-klubben med 2-0 senest. 

Kolding indtager førstepladsen i kvalifikationsspillet, og det er hele ti point foran FA 2000. 

Khalidan er FA 2000’s topscorer med seks mål i denne sæson. Niki Zimling er i denne sæson noteret for 12 kampe i 2. division.

I videoen øverst i artiklen kan du se Niki Zimling score for SønderjyskE.

Denne artikel kan ikke kommenteres

annonce
annonce
annonce
annonce
0