2022-03-21 15:49:21

FA tiltaler Newcastle-midt for '12. mand'-tweet

Newcastles Isaac Hayden risikerer en karantæne, for det tweet han skrev i kølvandet på sit holds 0-1-nederlag til Chelsea sidste søndag, hvor gæsterne følte sig snydt for et straffespark og et rødt kort til Chelsea Kai Havertz.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 31. runde

FT

CHE

1 - 4

BRE

Isaac Hayden var alt andet end imponeret med Premier League-dommeren David Cootes præstation, da Newcastle gæstede Stamford Bridge søndag den 13. marts.

Nederlaget, som endte en otte kampe lang ubesejret stime for Eddie Howes mandskab, faldt ovenpå et sent mål af Kai Havertz, som Newcastle følte skulle have været udvist fem minutter før pausen for en albue på Dan Burn.

Endvidere mente The Magpies, at Jacob Murphy blev snydt for et straffespark, da han blev hevet omkuld i feltet af Trevoh Chalobah.

Det fik Hayden til tasterne på Twitter efter kampen, hvor han ytrede, at indsatsen havde været imponerende fra sine holdkammerater imod 12 mand, hvorved han altså antydede, at dommer Cootes var på Chelseas hold.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -FA tiltaler Newcastle-midt for '12. mand'-tweet
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Den hentydning er ikke faldet i god jord hos FA, som mandag har meddelt, at man sigter Newcastles defensive midtbanespiller for at angribe integriteten hos et medlem af dommerstanden og/eller at bringe spillet i miskredit.

Isaac Hayden har nu indtil på onsdag den 23. marts til at udtale sig i sagen, og herefter vil der falde en dom umiddelbart efterfølgende.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 31. runde

FT

CHE

1 - 4

BRE

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0