2021-07-09 20:04:20

Faghir smadrede EfB: Hattrick på ti minutter

Wahid Faghir og Vejle Boldklub smadrede fredag aften problemramte Esbjerg med 5-1 i en testkamp. Vejle-kometen scorede et hattrick på blot ti minutter i første halvleg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er kun uge tilbage, før bolden igen ruller i 3F Superligaen, og flere har holdene har spillet deres sidste testkampe før sæsonstart i de seneste dage.

Fredag aften gik Vejle så banen i Nørreskoven til deres sidste kamp, inden det bliver alvor i Danmarks bedste fodboldrække.

Her kom Esbjerg på besøg, som i øjeblikket har store problemer på de interne linjer, hvor flere af spillerne angiveligt har gjort oprør imod cheftræner Peter Hyballas metoder.

Uanset, hvad der foregår internt i Esbjerg, så begyndte denne testkamp ganske lige, men det var dog Vejle, som fik bolden over stregen først.

Et tidligt indlæg blev slået ind til bagerste stolpe, og her kom Foday Manneh løbende ind i bolden med panden først til 1-0.

Der gik dog ikke længe før Esbjerg, fik bragt balance i regnskabet. Nicklas Strunck viste flot overblik og lagde bolden over til Marcus Kristensen, som tørt sendte bolden i mål til 1-1.

Artiklen fortsætter efter billedet

Træningskampe -Faghir smadrede EfB: Hattrick på ti minutter
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Bolden var dog knap givet op, inden et Wahid Faghir-show begyndte.

Angriberen modtog bolden på midten af banen og satte sin direkte modstander. Herefter fortsatte han imod kassen, og fra distancen hakkede Vejle-kometen bolden ind i det lange hjørne til 2-1.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Seks minutter efter lavede Esbjerg en stor fejl i opspillet, og her blev bolden lagt ind til Faghir, som nemt scorede til 3-1.

Fire minutter efter færdiggjorde Faghir sit lyn-hattrick, da han lagde bolden tørt ind i det lange hjørne til 4-1.

Begge hold skiftede mange spillere ved halvlegen, og det faldt bedst ud for Esbjerg, som fik nemmere ved at lukke af i de bagerste rækker.

Et kvarter før tid blev det dog også 5-1, da bolden blev lagt ind i feltet til Arbnor Mucolli, som næsten kunne spadsere bolden i mål bag et rådvildt EfB-forsvar.

Flere scoringer kom der ikke i kampen, hvilket gav Vejle en stor portion selvtillid inden Superligaen starter, mens problemerne i Esbjerg blev afspejlet på banen denne aften. 

25 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0