1. Division -Falkesgaard får lang ferie: Sæson udskudt
2020-04-29 19:55:01
Foto: Bangkok United

Falkesgaard får lang ferie: Sæson udskudt

Michael Falkesgaard har ferie helt frem til september, da den thailandske liga er blevet udskudt på grund af coronavirus.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den thailandske liga har også været lagt ned på grund af coronavirus, og faktisk har landet omstruktureret fodboldkalenderen på grund af pandemien.

Sæsonen, der startede i februar, er rykket helt frem til september, fortæller den danske målmand Michael Falkesgaard, der spiller i Bangkok United.

- Seneste nyt er, at vores ligaforbund simpelthen har valgt at udskyde sæsonen til september, siger Falkesgaard til Viaplay Sport Live.

- Vores sæson går normalt fra februar til september og følger den svenske liga, men efter coronavirussens udbrud har de valgt at skifte til det europæiske liga-skema i stedet.

- Så lige pt. ser det ud til, at jeg er gået på ferie, siger Falkesgaard med et smil.

Falkesgaard og resten af Bangkok United har haft gang i flere velgørenhedsprojekter til fordel for dem, der ikke har mange midler at gøre med.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der er stor forskel på rig og fattig hernede, især nu er forskellen meget tydelig. Så klubben har sammen med spillerne været med til at indsamle nogle penge, mad og diverse ting til hospitalet og mennesker, fortæller Falkesgaard.

Den thailandske liga nåede fire spillerunder, inden den blev suspenderet. Bangkok United topper med fire sejre.


Foto: Bangkok United

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0