2021-07-23 20:25:59

FC Fredericia sejrede sikkert i sæsonåbner

Samson Iyede blev den store helt for FC Fredericia, da han fredag aften sørgede for en sikker 2-0-sejr på hjemmebane i 1. Divisionskampen mod Hobro.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 1. runde

FT

FCF

2 - 0

HOB

12'
1 0
Samson Iyede
Mål
45'
2 0
Samson Iyede
Mål

FC Fredericia og Hobro tørnede fredag aften sammen i den første kamp i denne sæsons 1. Division.

Begge klubber var ikke overraskende på jagt efter en god start på sæsonen, og det kunne ses fra kampens begyndelse, hvor begge mandskaber forsøgte at lægge pres på.

Der var dog lidt rust i benene, som først lige skulle bankes af, hvorfor der i opgørets indledning var en del fejlafleveringer fra begge hold.

Det blev dog bedre, som minutterne gik, og efter 12 minutters spil modtog Samson Iyede en aflevering midt på banen fra Anders Holvad.

Iyede satte i løb mod Hobro-målet, og på kanten af feltet fik han snydt defensiven med et hurtigt træk, inden han bankede bolden over i det lange hjørne til 1-0.

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -FC Fredericia sejrede sikkert i sæsonåbner
Foto: MPhoto

Efterfølgende var Fredericia også tæt på en scoring til 2-0, da Andreas Lausen sendte et forsøg mod mål, som dog blev blokeret og gav et hjørnespark i stedet.

Generelt stod der Fredericia på det meste i første halvleg, hvor Hobro kæmpede med at få spillet til at hænge ordentligt sammen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Gæsterne fik dog en stor mulighed efter 24 minutter, da Pål Alexander Kirkevold sparkede på mål fra kanten af feltet, men Alexander Nybo var på plads med en flot redning.

Hen mod slutningen af halvlegen var det igen Hobro, der var tættest på en scoring, da Frederik Elkær sparkede mod det korte hjørne, men også denne gang var Nybo på plads med en redning.

Kort inden pausefløjtet var Samson Iyede på spil for hjemmeholdet, da han endnu en gang driblede sig gennem defensiven, men afslutningen gik i sidste ende lige forbi stolpen.

Samson Iyede skulle dog nå at komme på måltavlen igen inden pausen, da Nicolaj Ritter fandt angriberen med et indlæg, som Iyede kom højest på og uden problemer kunne heade ind til en pauseføring på 2-0.

I anden halvleg var Samson Iyede en konstant trussel for Hobro-defensiven, og i løbet af halvlegens første 20 minutter var der rigeligt med muligheder til at få fuldendt hattricket, men skarpheden svigtede for angriberen.

I modsatte ende kæmpede Hobro for at blive farlige, og bortset fra et par tilfældige indlæg og skud fra distancen, så blev det aldrig rigtigt farligt omkring Alexander Nybos mål.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I takt med at minutterne gik, virkede det til, at de to mandskaber var indstillet på, at 2-0-stillingen ville holde hele vejen til slutfløjt.

Der blev længere mellem chancerne i kampen, men alligevel havde Hobro en god chance i slutminutterne, hvor Pål Alexander Kirkevold sparkede på overliggeren, men tættere på at ændre på kampens resultat kom gæsterne ikke i opgøret.

Dermed tager Fredericia en 2-0-sejr, der sender dem op på en aktuel førsteplads i 1. Division.

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 1. runde

FT

FCF

2 - 0

HOB

12'
1 0
Samson Iyede
Mål
45'
2 0
Samson Iyede
Mål

4 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce