2021-02-22 07:47:31

FCF-chef om tre tophold: For gode til 1. div.

Fredericia-cheftræneren Michael Hansen mener efter mødet med Esbjerg fB, at de tre tophold i 1. division alle er for gode til rækken.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 18. runde

FT

FCF

0 - 1

EFB

72'
0 1
Kjartan Finnbogason
Mål

Fredericia mødte i sæsonåbneren førstepladse Viborg FF og tabte 0-4, og søndag mødte Fredericia så nummer to, Esbjerg fB, og tabte med 1-0.

Efter den kamp vurderer Fredericia-cheftræneren, hvis hold i øjeblikket er nummer fem, at de to hold samt Silkeborg er for gode til at være i 1. division, og derfor vil ét hold stå ærgerligt tilbage, når de to oprykningspladser er uddelt i maj.

Artiklen fortsætter efter billedet

1. Division -FCF-chef om tre tophold: For gode til 1. div.
Foto: MPhoto

- Der er bare så meget erfaring, så mange kilo bagved, og som modstander sidder man hele tiden med fornemmelsen af, at det kan gå galt lige om lidt, siger han om Esbjerg fB til JV.dk og tilføjer:

- På den måde er de langt længere fremme, end vi er, og generelt må vi bare sige, at de tre tophold er to niveauer over alle os andre, og det hold, der ikke rykker op, vil virkelig have grund til at ærgre sig, for det er faktisk for godt til at spille i 1. division.

Viborg fører i øjeblikket rækken med 44 point. Esbjerg er nummer to med 42 point og Silkeborg har 37 point på tredjepladsen. Fjerdepladsen er Fremad Amager, som har ti point op til Silkeborg.

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 18. runde

FT

FCF

0 - 1

EFB

72'
0 1
Kjartan Finnbogason
Mål

15 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce