1. Division -FCF-direktør utilfreds med banen i Roskilde
2016-09-26 14:25:01
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

FCF-direktør utilfreds med banen i Roskilde

FC Fredericia-direktør Stig Pedersen er alt andet end tilfreds med de forhold, som klubbens opgør i Roskilde søndag blev spillet under.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er ikke synderlig god stemning i FC Fredericia, efter at klubben søndag eftermiddag måtte se sig slået 2-0 af FC Roskilde. Ikke så meget på grund af nederlaget - mere på grund af omstændighederne omkring nederlaget.

- Kampen blev spillet på noget, der mest af alt mindede om en gammeldags grusbane. Der var blevet smidt jord på banen, som i forvejen var knastør, fordi der ikke er noget vandingsanlæg på banen, siger FC Fredericia-direktør Stig Pedersen til bold.dk.

- Og jeg vil skynde mig at sige, at det ikke skal være en undskyldning for nederlaget. Roskilde var bedst og tog en fortjent sejr. Det er ikke deres sejr, vi anfægter - det er omstændighederne omkring kampen, som blev spillet på en frygtelig bane, og det hører efter vores mening ingen steder hjemme på det her tidspunkt af året, siger Stig Pedersen.

Hos FC Roskilde vil man dog ikke tage et decideret ansvar for, hvordan banen ser ud - det er nemlig ikke klubben selv, der vedligeholder den.

- Det er kommunen der varetager vores anlæg - herunder banen på stadion, så det har vi ikke nogen indflydelse på. Men vi vil da også helst spille fodbold på gode baner, siger FC Roskilde-direktør Claus Grønborg, som ikke havde nogen kommentarer til banens beskaffenhed ved søndagens opgør.

Men det var ikke det eneste, der var galt. Ifølge Stig Pedersen blev kampen spillet i en god atmosfære uden nogen former for voldsom adfærd fra nogen af holdene. Der blev dog uddelt i alt otte gule kort - to af dem til FC Fredericia-angriber Mamadou Soro Nanga, som måtte tidligt i bad. 

- Dommeren fik efter min mening lagt en linje, der var uheldig. Han delte kort ud til højre og venstre, men der blev ikke begået et eneste groft frispark. Ingenting indikerede, at det skulle udløse så mange kort, som det gjorde, siger han.

Derudover blev der ifølge Stig Pedersen begået en fejldom, da Bo Storm scorede efter straffespark i anden halvleg. Bo Storm ramte stolpen og samlede selv riposten op, hvorefter han snød forsvaret og bankede bolden i kassen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Og det fik FC Fredericia-træner Jesper Sørensen op i det røde felt. For hvis bolden rammer stolpen og Bo Storm selv får fat i riposten, uden at andre rører bolden, skal der dømmes indirekte frispark til FC Fredericia. 

Dommeren var dog af den overbevisning, at FCF-keeper Thomas Mikkelsen havde hånden på - det afviste han dog selv, og blev i øvrigt bakket op af Bo Storm. Men FC Roskilde fik målet, og Jesper Sørensen løb ned og konfronterede linjevogteren for at få en forklaring. Det udløste en bortvisning, hvilket kan give træneren karantæne til næste kamp.

- Det skal han selvfølgelig ikke, og det må vi bare tage til efterretning. Men vi følte os godt nok hårdt ramt, og det var ingen måder FC Fredericias dag, lyder det ærgerligt fra FC Fredericia-direktøren.

FC Fredericia skal forsøge at rejse sig, når klubben på søndag får besøg af Næstved.

nicolai@bold.dk


Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

12 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce