2021-10-30 12:26:24

FCH-chef: Havde forventet en Lyngby-scoring

Morten Eskesen havde forventet både FC Helsingør- og Lyngby-mål i fredagens topbrag, som cheftræneren endte med at være godt tilfreds med trods 0-0.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 14. runde

FT

LYN

0 - 0

FCH

FC Helsingør og Lyngby spillede fredag aften 0-0 i et topbrag i 1. division, der dog bød på flere gode chancer i begge ender.

For FC Helsingør-træner Morten Eskesen levede kampen op til forventningen om en jævnbyrdig affære, men han havde regnet med flere mål fra de to offensivt kyndige hold.

- Forventningen var, at det blev en lige kamp, og jeg synes, det er to rigtig gode hold, som også ligger rigtig godt i rækken. Jeg havde dog forventet, at Lyngby ville score nogle mål, i hvert fald ét, og også at vi selv ville score, fordi begge hold har så dygtige offensivspillere, siger Morten Eskesen til klubbens Facebook-side.

Helsingør-træneren var dog godt tilfreds med holdets præstation.

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -FCH-chef: Havde forventet en Lyngby-scoring
Foto: FC Helsingør

- Jeg er rigtig tilfreds. Som jeg tæller det, havde vi flere chancer end Lyngby, og vi fik ædt os ind i kampen. I løbet af anden halvleg sad vi rigtig godt på kampen efter lidt justeringer i pausen.

- Jeg havde en rigtig god følelse derude og var ikke rigtig nervøs. Jeg er rigtig stolt af spillerne, og jeg synes, at vi spillede som et tophold.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi havde et modent udtryk, tog kloge beslutninger og arbejdede som et hold. Nogle gange pressede vi højt, andre gange stod vi lavt. Vi prøvede at stresse Lyngby i en hel kamp, og det lykkedes vi med, synes jeg.

FC Helsingør ligger fortsat nummer ét i 1. division - dog med en spillet kamp mere end resten af topholdene.

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 14. runde

FT

LYN

0 - 0

FCH

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0