International -FCK-back: Glæder mig virkelig til derbyet
2017-01-17 22:17:01
Foto: Getty Images

FCK-back: Glæder mig virkelig til derbyet

Peter Ankersen ser frem til FC Københavns hårde start på foråret med to kampe mod Ludogorets og et derby mod Brøndby.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Superligaens suveræne førerhold FC København har taget hul på sin opstart, og der er god knald på træningerne ifølge landsholdsbacken Peter Ankersen.

- Denne her opstartsperiode er en god mulighed for, at vi kan blive spillet endnu mere sammen og få de nye med ind på holdet. Der er en skarp konkurrence om alle pladser, og det giver god intensitet til træningen. Så løber vi jo også en del, men det er selvfølgelig sjovere at spille kampe, siger Ankersen til fck.dk.

FCK møder 16. februar Ludogorets ude i Europa League, inden den står på derby hjemme mod Brøndby og returkamp mod bulgarerne inden for en uge.

- Jeg glæder mig rigtig meget til de her kommende kampe. En 1/16-delsfinale i Europa League er rigtig fedt. Det har jeg kun prøvet en enkelt gang før. Men jeg glæder mig virkelig meget til derby på hjemmebane. Det er altid sjovt, og stemningen er fantastisk, siger Ankersen.

26-årige Ankersen har som FCK'er spillet fem gange mod Brøndby, og han har været med i to sejre, to remiser og et nederlag.


Foto: Getty Images

4 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce