2022-10-08 22:37:01

FCK skuffet efter uafgjort mod FCN: Føles som nederlag

Christian Sørensen var skuffet efter det ene point mod FCN, der føltes som et nederlag for mestrene.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 4. runde

FT

FCK

0 - 0

MCI

FCK-backen Christian Sørensen er skuffet over, at FCK ikke formåede at vinde kampen over FC Nordsjælland, der endte 1-1.

En sen scoring af Roony Bardghji var tæt på at sende alle tre point til FCK, men finske Oliver Antman scorede for FCN i overtiden, og FCK måtte derfor nøjes med et enkelt point.

- Det føles som et nederlag. Det vil jeg ikke lægge skjul på, lyder det fra Christian Sørensen.

- Jeg har prøvet før at lukke mål ind i overtiden, og det er aldrig rart. Det havde en stor betydning i den her kamp, for med tre point havde vi virkelig meldt os ind i mesterskabskampen igen. Nu må vi vente en uge med at gøre det.

- Vi gjorde nok for at vinde, men vi fik ikke scoret i de perioder, hvor vi var gode, for vi var gode i mange perioder. Jeg synes, vi holdt et af de bedste hold i Superligaen væk fra chancer, og det må være godkendt, siger Christian Sørensen efter kampen.

Den nye FCK-træner Jacob Neestrup er ligeledes ærgerlig over det uafgjorte resultat, og han mener, at FCK burde havde vundet kampen.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -FCK skuffet efter uafgjort mod FCN: Føles som nederlag
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

- Jeg synes, vi var det bedste hold på banen. Vi var rolige på bolden, men vi manglede det sidste slutprodukt, i forhold til hvor meget vi var oppe i deres felt. Vi havde nogle klokkeklare chancer, og dem skal vi hjem og arbejde på.

- Vi lykkedes til tider med vores opbygningsspil, og vi var rolige på bolden. Det eneste, jeg kan bebrejde drengene for, er, at der var nogle sekvenser i begge halvlege, hvor vi gik væk fra planen og spillede lange bolde. Det skal vi ikke, for det er ikke sådanne spillere, vi har lige nu.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi skal spille spillet, og når vi var bedst i dag, så synes jeg netop, at vi spillede spillet rigtigt, siger Jacob Neestrup efter kampen.

Det ene point efterlader FCK på sjettepladsen i Superligaen, men FC Midtjylland, Horsens og OB har alle mulighed for at overhale de forsvarende danske mestre i tabellen i denne spillerunde.

Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 4. runde

FT

FCK

0 - 0

MCI

7 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0