3F Superliga -FCK-talent på albansk U21-landshold
2015-03-20 09:41:01
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

FCK-talent på albansk U21-landshold

FC Københavns unge offensivspiller Berat Beciri er blevet udtaget til det albanske U21-landshold. Han har dog i første omgang måttet melde afbud.

Artiklen fortsætter efter annoncen

På trods af, at sommerens U21- EM endnu ikke er sparket igang, så er flere lande allerede nu begyndt at koncentrere sig om det næste U21-EM, der finder sted i 2017 i Polen.

I Albanien har man også sat navne på de spillere der skal sikre nationen kvalifikation til EM-slutrunden, og blandt de udvalgte var FC Københavns Berat Beciri. men han har været nødsaget til at melde afbud til den første kamp mod Liechtenstein.

- Der har været personlige årsager, der har gjort, at jeg har været nødsaget til at melde afbud til kampen, men forbundet har forståelse for min situation, så de ser frem til, at jeg kan være med til de kommende kampe og det er jeg selvfølgelig rigtig glad for, siger Beciri til bold.dk.

- Der hedder modstanderne blandt andet Portugal og Grækenland, og det er lidt sjovere, at spille mod de større nationer.

Det er ikke første gang, at Beciri er udtaget til det albanske landshold. Han har således repræsenteret landet på både U17- og U19-niveau, men U21-udtagelsen er alligevel lidt speciel for ham.

- Det er altid en stor ære at blive udtaget til landsholdet, men U21-landsholdet er jo det sidste skridt lige inden A-landsholdet, så det er lidt mere specielt.

Berat Beciri er født og opvokset i Danmark og har dobbelt statsborgerskab, så der er således også mulighed for, at han kan repræsentere Danmark.

- Jeg er jo født og opvokset i Danmark, så jeg føler mig selvfølgelig også dansk og jeg ved, at der godt nok har været lidt snak frem og tilbage i forhold til de danske landshold, men jeg har aldrig modtaget nogen officiel invitation, så det er ikke noget, der har været aktuelt, siger Beciri til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I FCK har U19-profilen haft mange store oplevelser, og han husker især tilbage på to begivenheder som de største.

- De største oplevelser med FCK har helt klart været deltagelsen i UEFA Youth League, hvor vi var oppe imod alle de store hold med Barca, Real og Juventus, og så var det også rigtig stort at træne med førsteholdet i Parken lige inden opgøret mod Leverkusen i Champions League, siger den unge spiller.

Beciri har kontraktudløb med FCK til sommer, men er dog fortrøstningsfuld i forhold til en forlængelse.

- Deltagelsen i UEFA Youth League har selvfølgelig medført en masse opmærksomhed, men jeg er rigtig glad for at være i FCK, og en forlængelse har også været nævnt, så det er nok noget, der falder på plads indenfor den kommende tid. Mere kan jeg ikke sige.

Beciri står noteret for 12 officielle ungdomslandskampe for Albanien, med to mål til følge.

jesper@bold.dk


Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0