2023-05-26 06:30:00

FCK viste interesse for ung Lindstrøm: Brøndby var det oplagte valg

I bold.dk-podcasten PRES PÅ fortæller Jesper Lindstrøms mor, at både FC København, FC Nordsjælland og Lyngby havde Frankfurt-stjernen på radaren, da han var ungdomsspiller i Vallensbæk.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 31. runde

FT

BIF

5 - 1

FCN

Det var ikke kun Brøndby, som rakte ud til den unge Frankfurt-stjerne og landsholdsspiller Jesper Lindstrøm i hans helt unge år.

I bold.dk-podcasten PRES PÅ fortæller Jesper Lindstrøms mor, Karina Grænge, hvordan Vallensbæks årgang 2000-hold var på radaren hos flere af de store klubber.

- Da de spillede i Vallensbæk, var de en rigtig god årgang. Årgang 2000. Det var et hold, der bare vandt alt. De måtte spille mod årgang 1999 for at få noget ordentlig modstand.

- De var også ovre og spille i Arsenal, hvor de spillede på deres akademi.

- Da de så nåede til U12, begyndte de lidt større klubber at spørge på de unge spillere, fortæller Karina Grænge i bold.dk-podcasten PRES PÅ.

I PRES PÅ inviterer vært Miki Mistrati fodboldforældre i studiet til en snak om at stå på sidelinjen under både op- og nedture gennem deres sønners karrierer. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Brøndby IF -FCK viste interesse for ung Lindstrøm: Brøndby var det oplagte valg
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

- Henrik From, der var træner for dem, kunne godt mærke, at nu begyndte Nordsjælland, Lyngby og alle de her nære klubber omkring os at byde ind.

- Hvad med FCK, spørger Miki Mistrati.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jo, de hev også fat i os.

- Men det var naturligt nok, fordi vores drenge havde været med på blandt andet turen til Arsenal, at vi så valgte Brøndby.

- Det var også for at lette vores kørsel frem og tilbage. Vi arbejdede begge to på skæve tidspunkter, så det skulle også hænge sammen.

- Så det var egentlig nok et valg for både os og Jesper, fordi Jesper kom jo i Brøndby, og han havde masser af kammerater i Brøndby, rundt omkring stadion og på skolerne, fortæller Karina Grænge.

Se Karina Grænge fortælle om episoden i videoen over artikel og lyt til podcasten PRES PÅ her.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 31. runde

FT

BIF

5 - 1

FCN

11 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce