2022-05-12 23:45:30

FCM-anfører beholder guldhåb trods pointtab

Trods pointtab mod Brøndby IF fastholder FC Midtjylland-anfører, Erik Sviatchenko, et spinkelt guldhåb.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 30. runde

FT

FCM

2 - 2

BIF

14'
0 1
Christian Cappis
Mål
79'
1 1
Evander Ferreira
Mål
82'
2 1
Anders Dreyer
Mål
90'
2 2
Andreas Bruus
Mål

Torsdag aften led FC Midtjyllands mesterskabsdrømme i Superligaen et gevaldigt knæk, da Brøndby IF-forsvarsspilleren Andreas Bruus gjorde det til 2-2 i den yderste overtid.

Resultatet betyder nemlig, at midtjyderne, som ellers havde vendt 0-1 til 2-1 kort før Brøndbys udligning, nu har tre point op til FC København på førstepladsen inden de to resterende runder af 3F Superligaen.

Bruus' mål gjorde ondt på FCM-anfører Erik Sviatchenko, der dog ikke vil kapitulere i mesterskabskampen endnu.

- Vi skulle have vundet, når vi kommer tilbage på den måde, vi gjorde. Det er bare ærgerligt, når den ligger inde i kassen på det absolut sidste spark i kampen.

- Jeg vil ikke sige, at det er forbi. Jeg er optimist af natur, men jeg anerkender, at det ser rigtig svært ud.

- Vi skal kæmpe, så blodet det sprøjter til sidste sekund i forhold til at se, om det er muligt med en guldmedalje, lyder det fra Erik Sviatchenko.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -FCM-anfører beholder guldhåb trods pointtab
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

FCM-cheftræner Bo Henriksen fortalte efter kampen, at målet i overtiden måske bliver afgørende i guldkampen, men han vil ikke give op før FCK's møde med Randers FC på søndag.

- Der er ingen tvivl om, at vi var det bedste hold på banen, og det er irriterende, at det er en kamp som denne, der måske bliver udslagsgivende for mesterskabet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi kæmper videre. Den eneste gode ting, der er lige nu, er, at jeg har muligheden for at få mit hold op igen, hvis FCK smider et par point på søndag.

- De skal heldigvis spille før os, så det gør det lidt lettere at sætte spillerne op til kampen, siger cheftræneren.

Det blev anden kamp i streg, at Brøndby fravristede point mod de to guldkandidater.

Efter kampen ville Brøndbys cheftræner, Niels Frederiksen, dog ikke pege på, hvilket hold, der er bedst. Han var dog stolt af de to uafgjorte resultater mod topholdene.

- Det var to forskellige kampe på mange områder. Vi var mere trykket mod FCM, end vi var mod FCK, men det er dem, der ender med at vinde ligaen, der er det bedste hold.

- Vi føler ikke, at vi har spillet en rolle i guldkampen, fordi vi jo har taget to point fra begge hold i de to seneste runder. For mig er det fuldstændig ligegyldigt. Det må de slås om i mellem sig.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Drengene hang i, og de gav ikke op. I omklædningsrummet sagde jeg til spillerne, at hvis man kan få point mod FCM og FCK, der er de to stærkeste hold i Superligaen, så kan man få point mod alle hold, siger Niels Frederiksen.

I næste runde af Superligaen skal FCM i aktion mod Silkeborg på udebane, mens Brøndby skal en tur til Aalborg for at spille mod AaB.

 

/ritzau/

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 30. runde

FT

FCM

2 - 2

BIF

14'
0 1
Christian Cappis
Mål
79'
1 1
Evander Ferreira
Mål
82'
2 1
Anders Dreyer
Mål
90'
2 2
Andreas Bruus
Mål

14 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0