2022-06-23 15:18:48

FCM-boss: Tag Dreyer-rygte med et gran salt

Ifølge FC Midtjyllands sportschef Svend Graversen er klubbens håb om at lave en ny aftale med Anders Dreyer ikke nødvendigvis dødt.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

FCM

3 - 2

OB

Håbet om en ny Dreyer-aftale på heden lever muligvis stadig.

Sportschefen i FCM, Svend Graversen, fortæller i hvert fald, at man skal tage rygterne om, at klubben ikke længere forsøger på at lave en ny aftale med et gran salt.

Det sker i et interview med bold.dk, der torsdag var til stede under FC Midtjyllands træning i Ikast.

- Det er jo altid sådan, at man skal tage de der ting, der bliver skrevet, med et gran salt, siger han til bold.dk og fortsætter.

- Jeg vil ikke stå her og sige, om rygtet passer eller ej, for jeg har det sådan, at jeg ikke vil kommentere på, hvad enkelte medier skriver, lyder det fra Graversen.

Forsøger I stadig at lave en ny aftale med Dreyer?

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -FCM-boss: Tag Dreyer-rygte med et gran salt
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

- Dreyer er jo interessant for alle klubber. Han har været hos os længe, hvor han har gjort det rigtig godt, men om det kan lykkes eller ikke kan lykkes, det er noget, vi finder ud af, siger han.

En speciel case

Artiklen fortsætter efter annoncen

Anders Dreyer vendte i marts retur til FC Midtjylland, fordi FIFA gjorde det muligt for udenlandske spillere at suspendere sin kontrakt i Rusland.

I første omgang gjaldt suspenderingen frem til udgangen af juni, men tirsdag meddelte FIFA, at perioden nu forlænges, således Dreyer og co. kan suspendere kontrakten frem til sommeren 2023. 

Aftalen mellem Dreyer og FCM løber dog kun frem til udgangen af juni, men spørgsmålet er, om FIFA's forlængelse af suspenderingsperioden ændrer noget i forhold til mulighederne for en ny aftale med ulvene.

Det forsøgte bold.dk at få Svend Graversen til at svare på.

- Det er en speciel case. Det er det for Dreyer, Kazan og alle de andre klubber og spillere i Rusland, siger han og fortsætter.

- Nu er det lige blevet meldt ud, at det er blevet forlænget i et år, så det er bare en meget svær case. Det er det for alle, og det skal vi respektere, siger Graversen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Regner med Kazan-penge

Det har tidligere været fremme, at Rubin Kazan, der i sommeren 2021 købte Anders Dreyer i FCM, stadig mangler at betale i omegnen af 25 millioner kroner til ulvene for handlen.

Svend Graversen er dog ganske fortrøstningsfuld omkring, at klubben nok skal få pengene før eller siden.

- Selvfølgelig er jeg det. Der er jo lavet aftaler, så det er vi fortrøstningsfulde omkring, fastslår FCM-sportschefen.

Anders Dreyer er i skrivende stund en del af opstarten i FC Midtjylland.

bold.dk talte med offensivspilleren umiddelbart efter FIFA's udmelding om forlængelse af de særlige regler for udenlandske spillere i Rusland. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

FCM

3 - 2

OB

12 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce