3F Superliga -FCM-guldfugl: Har altid drømt om SL-debut
2020-06-02 16:28:02
Foto: Getty Images

FCM-guldfugl: Har altid drømt om SL-debut

Det 17-årige stortalent Aral Simsir er glad for sin debut i FC Midtjylland, selvom det endte med nederlag til AC Horsens.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 25. runde

FT

FCM

0 - 1

ACH

36'
0 1
Louka Prip
Mål

FC Midtjylland var bagud og skulle jagte et mål, der kunne bringe klubben tilbage i kampen, og derfor blev hele det offensive kavaleri sendt i kamp, da midtjyderne mandag tog imod AC Horsens.

En af dem, der kom ind, var den blot 17-årige angriber Aral Simsir, som fik førsteholdsdebut for ulvene, og selvom han ikke kunne hjælpe med at vende AC Horsens' føring, så var han glad.

- Det har været en drøm siden barnsben. Jeg har altid drømt om det, så det er selvfølgelig en fornøjelse at komme ind på banen og prøve at bidrage med alt det, man har.

- Det er lidt nederen, at vi smed point væk, men det var stadig dejligt med debut, siger Aral Simsir til klubbens hjemmeside.

Han blev skiftet på banen samtidig med Marc Dal Hende, og han følte, at han gav, hvad han kunne.

- Jeg synes, vi fik fint momentum, efter Marc og jeg kom på banen, men vi udnyttede det ikke. Vi må bare se mod næste kamp og prøve at få alle tre point der, siger Simsir.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Næste opgave er bronzeaspiranterne fra FC Nordsjælland, og unge Simsir mener, at han og holdkammeraterne blot må lægge sig i selen og træne hårdt i ugen op til opgøret.

FC Midtjylland møder FC Nordsjælland søndag eftermiddag klokken 17.00, hvor grundspillet afgøres. Klubben har ni point ned til FC København på andenpladsen.


Foto: Getty Images
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 25. runde

FT

FCM

0 - 1

ACH

36'
0 1
Louka Prip
Mål

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0