2022-07-08 09:03:07

FCM henter Allan K. Jepsen som ungdomstræner

Allan K. Jepsen er ny U17-træner i FC Midtjylland, hvor han overtager tøjlerne fra Claus Therkildsen, som får en ny rolle i klubben.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

GEN

2 - 1

FCM

FC Midtjylland har fredag præsenteret ny cheftræner for klubbens talentfulde U17-mandskab.

Valget er faldet på Allan K. Jepsen, der har en lang karrieren som spiller bag sig og som træner har været forbi AGF, AaB og færøske Runavik.

- Allan kommer med en spillererfaring fra højeste niveau både nationalt og internationalt, ligesom han også har trænererfaring fra højeste niveau i både hjemland og udland. Hans fokus og interesse i den individuelle træning er afgørende som U17-træner.

- På grund af den spillerkarriere, Allan har i rygsækken, kan han helt sikkert hjælpe de unge U17-spillere med gode råd inden for såvel som uden for banen og dermed ruste dem til fremtiden, siger akademichef Flemming Broe.

Allan K. Jepsen er spændt på de nye udfordringer.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -FCM henter Allan K. Jepsen som ungdomstræner
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

- Jeg glæder mig helt vildt. Jeg har været U17-træner før, og jeg ved, hvor fedt et job, det er. Man får med nogle unge mennesker at gøre, som har en stor drøm om at blive Superliga- eller landsholdsstjerner. Samtidig er det nogle unge drenge, som er i en alder, hvor de er enormt læringsparate, og hvor man stadig kan lære dem en masse.

- Jeg er en træner, som gerne vil lytte til spillerne. Omvendt ved jeg også, hvor vigtigt det er, at man har noget struktur og disciplin samt arbejder hårdt for tingene. Det skal danne grund for de her U17-drenge både individuelt og som hold. Jeg er en velforberedt træner, som stiller store krav til mig selv og mit hold.

Artiklen fortsætter efter annoncen

-  Det bliver en spændende sæson, hvor vi går ud for at vinde. Det vigtigste er dog, at vi får udviklet spillerne til at blive endnu dygtigere og på sigt sende nogle af dem videre i systemet. Det er min helt store ambition, lyder det fra Allan K. Jepsen.

Claus Therkildsen stopper i rollen som U17-træner af personlige årsager, men får en anden rolle.

- Claus er desværre nødt til at stoppe som U17-cheftræner, men heldigvis fortsætter han i klubben i andre funktioner, der indebærer opgaver på træningsbanen og tilknytning til scouting-området, siger Flemming Broe og fortsætter:

- Claus har ydet en meget professionel og dedikeret indsats som cheftræner for vores U17-hold, og han har skabt en stor individuel udvikling af spillerne, ligesom holdet også har leveret gode resultater. Uden for banen har Claus været dygtig til at fremme FCM-kulturen og mødt alle spillere med en holistisk tilgang.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

GEN

2 - 1

FCM

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0