U19 Ligaen -FCM moste sig videre i Youth League
2015-11-24 17:46:29
Foto: Getty Images

FCM moste sig videre i Youth League

FC Midtjylland tævede ude Legia Warszawa med 3-1 og går med 5-1-samlet sikkert videre i UEFA's Youth League, hvor de nu kan ryge ind i et storklub.

Artiklen fortsætter efter annoncen

FC Midtjyllands U19-hold havde en 2-0-føring med i bagagen, da de tirsdag gæstede polske Legia Warszawa i UEFA's Youth League.

Polakkerne havde ikke alverden at byde ind med i forhold til det samlede resultat, og allerede efter 12 minutter bragte Gloire Rutikanga midtjyderne foran med 1-0 og samlet 3-0 efter Rasmus Nissen oplæg.

Rutikanga, der også scorede i det første kamp, øgede efter godt en times spil 2-0 på et straffespark, inden Mads Døhr Thychosen kort efter øgede til 3-0 og samlet 5-0, da han erobrede bolden fra en tøvende Legia-spiller.

Hjemmeholdet fik reduceret på et straffespark, som anfører Jonas Gemmer begik, men lige lidt hjalp det for polakkerne, der nu er færdige i turneringen.

FCM's U19-drenge er derimod klar til forårets playoff-runde, som består af FCM plus syv andre mesterhold, der har spillet knockout-kampe i efteråret samt otte toer fra Champions League Path'en.

Her ligger hold som Real Madrid, Manchester United og Sevilla lige nu til at komme med i bowlen af mulige FCM-modstandere. De otte vindere i playoff-runden møder de otte ettere fra Champions League Path'en.


Foto: Getty Images

10 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0