2022-12-05 18:32:18

FCM-sportschef om Evander-salg: God case for alle parter

Salget af Evander er en god case for alle involverede parter, lyder det fra FCM-sportschef Svend Graversen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mandag blev det officielt. Evander forlader 3F Superligaen og FC Midtjylland og drager mod MLS, hvor Portland Timbers bliver brasilianerens nye arbejdsgiver.

MLS-klubben har udstyret midtbanespilleren med en kontrakt frem til 2026 med option på ét års forlængelse.

Portland Timbers har også bekræftet, at det er klubbens dyreste indkøb, og ifølge FCM-sportschef Svend Graversen, er det en god case for alle parter.

Det siger han i et interview til FCM's hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter billedet

International -FCM-sportschef om Evander-salg: God case for alle parter
Foto:

- Evander har via sine markante præstationer fortjent det her skifte. Det er en rigtig god case for begge parter, fordi vi har fået den pris, vi mener, han er værd, mens det ligeledes er et spændende skridt for Evander at komme til MLS. 

- Det er endnu et tegn på, at vi udvikler rigtig dygtige spillere her i FCM, som bliver vurderet til at være mange penge værd.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har fra dag ét set en mand, der havde en god evne til at vænne sig til den måde, man griber tingene anderledes an i Europa sammenlignet med Brasilien. Han havde alle de tekniske kvaliteter, men der var samtidig nogle ting, han skulle forbedre. Vi har set en spiller, der er blevet mere moden og har sat et stort aftryk i forhold til det output, han har lagt på sit spil.

Ifølge bold.dk's oplysninger modtager FCM 75 millioner kroner.

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0