2022-08-20 18:56:58

FCM-træner om banen: Ikke udslagsgivende

Henrik Jensen ærgrer sig over, at banen på MCH Arena ikke var bedre, men han mener ikke, at det var udslagsgivende for kampens resultat. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 6. runde

FT

FCM

0 - 2

AGF

61'
0 1
Yann Aurel Bisseck
Mål
86'
0 2
Mikael Anderson
Mål

FC Midtjylland skuffede lørdag eftermiddag, da de tabte 2-0 til AGF. 

Spillerne skøjtede nogle gange rundt på det nye græstæppe på MCH Arena, og det dårlige underlag ærgrerede Henrik Jensen sig over efter kampen. 

Han bruger det dog ikke som en undskyldning for kampens resultat. 

- Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at banen ikke var bedre. Det troede vi egentlig, at den var. Men det var ens for begge hold. Jeg synes ikke, at det var det, der var udslagsgivende. Vi har nogle tilløb til chancer i første halvleg, som jeg synes, vi godt kunne spille endnu større med nogle indspil ind i feltet, hvor vi søger den tidlige afslutning. 

- Det synes jeg, at vi får talt om i pausen og rettet lidt op på, men når det er sagt, så synes jeg, at vi får skabt det, vi skal og skal også score det første mål, og så tror jeg på, at det bliver en helt anden kamp, fortæller han til Discovery+.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -FCM-træner om banen: Ikke udslagsgivende
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix

Til kampen ændrede FCM formation til en firebackskæde, og FCM-træneren synes egentlig, at de lykkedes meget godt med at implementere de ting, som de havde arbejdet på i løbet af ugen.

- Jeg synes egentlig, at vi lykkes med mange af de ting, vi har arbejdet med hele ugen på træningsbanen. Jeg synes, vi spiller en mere kontrolleret kamp, end vi har gjort i nogle af de andre. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi skaber det, vi skal skabe. Vi holder også AGF nede, men det er sådan, at alle dem, der har været i fodbold, har prøvet de her svære perioder. Vi skal have skubbet marginalerne over på vores side igen. Det kommer kun via hårdt arbejde. Det starter allerede fra i morgen af, siger han. 

FC Midtjylland møder i næste runde Brøndby på udebane. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 6. runde

FT

FCM

0 - 2

AGF

61'
0 1
Yann Aurel Bisseck
Mål
86'
0 2
Mikael Anderson
Mål

6 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0