2022-09-28 13:40:01

Feilhaber er træner i USA: 'Ring hvis AGF mangler'

Den tidligere AGF-profil Benny Feilhaber er lige nu træner i Sporting Kansas City, men han er åben for at vende tilbage til AGF en dag, siger han til bold.dk. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 11. runde

FT

FCK

1 - 0

AGF

Benny Feilhaber var en del af AGF fra 2008 til 2011, hvor midtbanespilleren udviklede sig til en stor profil. 

37-årige Feilhaber stoppede den aktive fodboldkarriere i 2020, og han har efterfølgende kastet sig over trænergerningen. 

I øjeblikket er han træner for Sporting Kansas Citys andethold, men den tidligere AGF-profil har ambitioner om mere. 

Benny Feilhaber siger til bold.dk, at han gerne vil være cheftræner en dag, og hvis AGF mangler en træner, så sidder han klar ved telefonen. 

- Jeg håber, at jeg kan blive træner for et førstehold en dag her i MLS. Jeg tror også, at der kommer andre muligheder, men det er nok den mest direkte vej. Forhåbentlig får jeg muligheden for det en gang i fremtiden. Jeg er glad for, hvor jeg er nu, og hvad jeg laver, så jeg tager det en dag ad gangen.

Artiklen fortsætter efter billedet

International -Feilhaber er træner i USA: 'Ring hvis AGF mangler'
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Tror du, at vi ser dig tilbage i Europa?

- Ja, du siger bare til, hvis AGF har brug for en træner på et tidspunkt, så venter jeg på, at telefonen ringer, siger Benny Feilhaber til bold.dk med et smil og fortsætter: 

- Som spiller er man altid interesseret i at vide, hvilke klubber der er interesseret i én. Jeg kender den danske liga ret godt, så jeg vil aldrig lukke nogle døre i forhold til mulige jobs både som fodboldspiller og træner. Det er dumt at gøre, så jeg holder alt åbent. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den tidligere amerikanske landsholdsspiller slår dog fast, at han har det skønt i Sporting Kansas City. Det er en klub, der står ham meget nært, da midtbanespilleren har spillet 198 kampe for klubben med 35 mål og 58 assists til følge, ifølge kshb.com.

- Det er en speciel klub for mig. Det er der, hvor jeg spillede min bedste fodbold som professionel. At jeg nu er i stand til at træne og hjælpe og udvikle unge spillere, som forhåbentlig kan komme op på førsteholdet. Det gør det endnu mere specielt, så jeg nyder det i fulde drag, siger Benny Feilhaber til bold.dk. 

Feilhaber nåede også at spille i Premier League for Derby samt i Bundesligaen og Champions League for Hamburger SV i løbet af den aktive karriere. 

Benny Feilhaber scorede én gang for AGF i Superligaen, og du kan se målet øverst i artiklen. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 11. runde

FT

FCK

1 - 0

AGF

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0