2022-03-07 21:46:44

FIFPro kritiserer: FIFA-ændringer er for vage

FIFPro kritiserer FIFA's nylige ændringer, der gør det muligt for udenlandske spillere i Rusland at få deres kontrakter suspenderet, for at være for vage. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den internationale spillerforening, FIFPro, byder muligheden for udenlandske spillere i Rusland og Ukraine om at forlade deres klubber velkommen, men kritiserer ellers ændringen. 

FIFPro mener at ændringerne er for vage, og at de stiller spillerne i en svær situation med at finde en ny arbejdsgiver frem til sommer. De så gerne, at kontrakterne blev helt ophævet i stedet for bare suspenderet. 

- Mens nogle tiltag i dag (mandag, red.) er hjælpsomme ændringer, er beslutningen om at lade udenlandske spillere kun få suspenderet deres kontrakter og dermed kun være i stand til midlertidigt at forlade russiske klubber for vag, skriver FIFPro ifølge BBC Sport og uddyber. 

Artiklen fortsætter efter billedet

FIFPro kritiserer: FIFA-ændringer er for vage
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

- Det vil blive svært for spillere at finde arbejde for resten af sæsonen med usikkerheden truende over dem, og inden for et par uger vil de igen være i en meget svær situation. 

- De her spillere burde få lov til at få ophævet deres kontrakter, slutter spillernes forening i en appel. 

Beslutningen fra FIFA kan ende med at have betydning for danske Anders Dreyer og Oliver Abildgaard, der begge to spiller i russiske Rubin Kazan. 

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0