2. Division -Flere udskiftninger i Svendborg-truppen
2017-01-14 09:42:01
Foto: www.fcsvendborg.dk

Flere udskiftninger i Svendborg-truppen

FC Svendborg har foretaget flere udskiftninger i 2. divisionstruppen i løbet af vinterpausen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

FC Svendborg har allerede vinket farvel til Christian Bannis, som fremover skal spille hos Marienlyst - men det er ikke den eneste afgang i 2. divisionsklubben.

Kenneth Andersen har valgt at stoppe i den sydfynske klub, angriber Martin Høgstad er skiftet til Dalum, reservekeeper Mads Thomasen er tager til B1909, mens Casper Kruse er flyttet til Aarup for at blive spillende træner.

Derudover døjer Nermin Fejzic fortsat med efterveerne fra en hofteoperation.

- Nermin er lidt på standby lige nu og prøver at finde nogle eksperter, der kan hjælpe ham. Han mener selv, at det er noget arvæv i hoften, der irriterer ham, siger sportschef Anders Hjort til bold.dk.

Derudover stopper Martin Munk i Svendborg - i hvert fald lige foreløbig.

- Martin døjer stadig med problemer fra en hjernerystelse, som han fik tilbage i september, og han kan ikke rigtig komme af med det. Derfor har han valgt at melde sig ud af klubben for at fokusere på at få styr på sin hverdag, siger Anders Hjort.

Til gengæld har FC Svendborg budt klubbens tidligere spiller Jeppe Maquardsen velkommen tilbage. Den 21-årige midtbanemand har været i USA, men er nu kommet tilbage og er klar på at tørne ud for FC Svendborg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derudover har Magnus Schou, som indtil nu har spillet U19-fodbold i OB, tilkendegivet, at han er med, når Svendborg lørdag indleder træningen frem mod forårssæonen.

Anders Hjort fortæller desuden, at man formentlig hiver et par U19-spillere om i 2. divisionstruppen.

nicolai@bold.dk


Foto: www.fcsvendborg.dk

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0