2021-10-19 10:34:00

Flot mål af seriemidt: Ikke set noget lignende

Ibrahim Demircioglu, der tørner ud for Åsum IF, leverede et flot frisparksmål i Serie 3-opgøret mod Marienlyst, og holdkammeraterne sagde efter målet, at de aldrig havde set noget lignende.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Stillingen var 3-3, da Marienlyst og Åsum IF duellerede i den fynske Serie 3. Et godt stykke uden for Marienlyst-feltet fik Åsum IF-mandskabet frispark, og det tog Ibrahim Demircioglu sig af. Han bankede resolut til læderet, hvorefter kuglen sejlede over i det lange hjørne til 4-3.

Det endte med at blive en vigtig scoring, da Odense NØ-klubben Åsum IF vandt med 5-3.

Ibrahim Demircioglu siger til LigaBold.dk, at holdkammeraterne var oppe at køre efter den flotte kasse.

- De sagde, at de ikke havde set noget lignende, og de var meget glade for målet. Det stod 3-3 på det tidspunkt, og så scorede jeg til 4-3, og vi vandt 5-3, siger Ibrahim Demircioglu til LigaBold.dk.

Artiklen fortsætter efter billedet

Flot mål af seriemidt: Ikke set noget lignende
Foto: Privat

Så bolden sejlede op i hjørnet, tænkte den defensive midtbanespiller, at det var et flot mål, og at det ikke er altid, at man laver sådan en kasse.

- Det er ikke fordi, jeg har øvet mig, men mine holdkammerater plejer at sige, at jeg har et godt venstreben. Det er nok bare noget, som jeg har.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Er dét det bedste mål, som du har lavet?

- Jeg har lavet andre mål på frispark, men jeg er ikke den type, der scorer så tit, men når jeg så scorer, så plejer det at være flot.

23-årige Ibrahim Demircioglu har tidligere spillet i FC Avrasya, der huserer i Odense, i fem år, men inden denne sæson valgte han at skifte til Åsum IF. På sigt kunne han godt tænke sig at prøve sig af på højere niveau.

Når den defensive midtbanespiller skal sætte et par ord på Åsum IF, så er der fokus på fællesskabet.

- Det er en meget god klub, hvor der er et godt sammenhold med kammeraterne, siger Ibrahim Demircioglu til LigaBold.dk og tilføjer, at der normalt kommer 14 til 16 til hver træning, og at der er to seniorhold og et veteranhold.

Åsum IF indtager femtepladsen i Serie 3 Pulje 2 med én kamp tilbage.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0