2022-08-14 16:58:14

Forest besejrede West Ham i hæsblæsende affære

Nottingham Forest vandt søndag eftermiddag med 1-0, da de hjemme på City Ground tog imod West Ham.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 2. runde

FT

NOT

1 - 0

WHU

45'
1 0
Taiwo Awoniyi
Mål
65'
1 0
Declan Rice
Brændt straffe

Nottingham Forest skulle søndag op imod West Ham, og det var to hold, der havde brug for point efter, at de begge havde tabt deres første kampe.

Kampen startede i et flot tempo, og der var optræk til chancer i begge ender.

Der skulle dog gå 43 minutter før bolden for første gang passerede mållinjen, da Mohamed Benrahma modtog en stikning fra Declan Rice og krøllede bolden sikkert ind bag Dean Henderson. Dommeren valgte dog efter et VAR-tjek at annullere målet, da Michail Antonio havde begået et frispark i opspillet.

Det formåede The Hammers ikke at ryste af sig, og nogle minutter efter bragte hjemmeholdet sig i stedet foran, da Taiwo Awoniy fik skrabet bolden i kassen ved hjælp af knæet.

Nottingham Forest kunne derfor gå til pause med en 1-0-føring.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Forest besejrede West Ham i hæsblæsende affære
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

West Ham havde derfor noget at revanchere i anden halvleg, og de var også tæt at udligne efter et enkelt minut, da Pablo Fornals sendte et flot skud afsted fra kanten af feltet, der ramte overliggeren.

Spillet bølgede herefter frem og tilbage, og efter 54 minutter var det Forest tur til at få et mål annulleret, da Brennan Johnson satte kuglen ind fra en offside-placering.

Artiklen fortsætter efter annoncen

West Ham begyndte derefter at sætte sig mere og mere på spillet, og efter 62 minutters spil blev de tildelt et straffespark efter, at Scott McKenna havde taget hånden i brug.

Det skulle anfører Declan Rice tage sig af, men han brændte på det skammeligste, da Dean Henderson let kunne tage sig af hans svage spark.

På trods af en intens afslutning med West Ham-pres og sporadiske Forest-kontraangreb, kom der ikke flere mål i kampen, og det endte derfor med 1-0-sejr til Nottingham Forest.

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 2. runde

FT

NOT

1 - 0

WHU

45'
1 0
Taiwo Awoniyi
Mål
65'
1 0
Declan Rice
Brændt straffe

11 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0