2023-03-20 17:44:15

Forfulgt af uheld: Dolberg har hele pakken

Kasper Hjulmand har ondt af Kasper Dolberg, som har mødt et hav af bump på vejen. Landstræneren ser potentialet til, at Dolberg kan blive en topangriber i en af de bedste klubber.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Helsingør
Artiklen fortsætter efter indholdet

EM - 1. runde

FT

DAN

3 - 1

FIN

Diabetes, flere corona-tilfælde og forskellige skader har udfordret Kasper Dolberg de seneste to års tid.

Dolberg fik aldrig det ønskede gennembrud i Sevilla, så i vinter blev han i stedet udlejet fra Nice til Hoffenheim, hvor han for nylig fik hjernerystelse, hvorfor han ikke er med på landsholdet i øjeblikket.

Landstræner Kasper Hjulmand har dog langt fra glemt Dolberg, som han stadig ser et kæmpe lys i. Det blev tydeligt, da bold.dk mandag spurgte Hjulmand til en status på den 25-årige angriber.

- Han slog hovedet, og de prøvede at se, om de kunne gøre ham klar. Han prøvede at træne tirsdag-onsdag omkring udtagelsen i sidste uge, men nåede det ikke og har stadig lidt problemer med hovedet.

- Jeg vil gerne sige om Kasper, at for mig har han potentialet til at være toptop-angriber i en af de bedste klubber. Han har hele pakken til at blive en fantastisk angriber, men han har jo været udsat for alt muligt mærkeligt.

- Vi tror vildt meget på Kasper stadigvæk og håber, at han finder sit spil og noget kontinuitet, for han har nogle fantastisk egenskaber som angriber. For mig har han hele pakken, siger Kasper Hjulmand.

Artiklen fortsætter efter billedet

International -Forfulgt af uheld: Dolberg har hele pakken
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Dolberg står noteret for 11 mål i 40 landskampe.

Mange muligheder i front
I stedet for Dolberg er Rasmus Højlund, Marcus Ingvartsen, Jonas Wind og Martin Braithwaite angriberne i landsholdstruppen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har flere, der kommer ind med optimisme og mål i støvlerne. Vi har forskellige typer angribere. Højlund er jo megahurtig til at løbe mod en modstander og så videre. 

- Vi har Marcus, som er en rigtig, rigtig god angriber inde i feltet, hvor han har gode bevægelser og scorer mål.

- Vi har Jonas Wind, som er mere hybrid og kan spille i mellemrummene og deltage i det. Han kan godt spille som andenangriber og lidt bag ved en angriber. 

- Vi har også Martin, som er én, der går bag forsvaret og så videre, så vi har lidt forskellige typer, vi kan sætte sammen, siger Hjulmand.

Danmark spiller på torsdag mod Finland i første runde af EM-kvalifikationen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

EM - 1. runde

FT

DAN

3 - 1

FIN

15 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce