2022-08-01 08:09:01

Forlader Ishøj efter én måned: Profil tager hjem

Dino Karjasevic skiftede til Ishøj for lidt over en måned siden, men nu har offensivspilleren valgt at skifte hjem til hjerteklubben Allerød, siger han til bold.dk.  

Artiklen fortsætter efter annoncen

For lidt over en måned siden valgte offensivspilleren Dino Karjasevic at skifte Hillerød ud med Ishøj IF, men opholdet i den nye 3. divisionsklub blev ganske kort for offensivspilleren.  

Dino Karjasevic siger nemlig til bold.dk, at han allerede har valgt at forlade Ishøj til fordel for hjerteklubben Allerød FK, der huserer i Danmarksserien.  

Offensivspilleren har et akademi ved siden af livet som fodboldspiller, og livet som 3. divisionsspiller er for tidskrævende for ham.

- Det bunder lidt i, at jeg har været derude i en måneds tid, og det er en god klub med dygtige spillere, men jeg kan også godt mærke, at Ishøj træner rigtig meget, og der kommer rigtig mange udebaneture. Jeg kan se, at jeg aldrig ville kunne få mit akademi, der giver mig brød på bordet, til at fungere, hvis jeg skulle bruge en hel lørdag i Jylland og på Fyn. 

- Det giver bare ikke mening, selvom jeg var sat til at træne ungdomsholdene, så er mit akademi bare blevet for stort. Jeg har haft en god snak med Erdogan (Ishøj-cheftræner Erdogan Aslan, red.), og han var øv, men han havde samtidig en forståelse for det. Det var meget oplagt, at det næste step skulle være Allerød, siger Dino Karjasevic til bold.dk og fortsætter.

- Det stod også mellem Allerød og Ishøj i første omgang, da jeg har haft meget succes i Allerød og har været med til at booste mig. Jeg træner også i Allerød til daglig med mit akademi, så det giver god mening, at jeg er en del af Allerød nu. Det var rart at møde drengene i Ishøj, men min mavefornemmelse er, at det er på tide at komme hjem. Min familie og mine venner bor i Allerød. På min ferie kom jeg frem til, at jeg gerne ville hjem og spille fodbold, hvor der ikke er uro omkring mig.

Allerød-dreng ind til knoglerne

Artiklen fortsætter efter annoncen

Karjasevic siger, at det ikke har været nemt at forlade Ishøj. Selvom klubben har været en smule skuffet over hans valg, så har klubben også taget det pænt.  

- Jeg følte, at jeg godt kunne være 100 procent til stede, da jeg sagde ja til det for en måned siden, men der er mange ting, der kan nå at ændre sig. Det har intet med Ishøj at gøre. De handler om livet omkring mig.  

Offensivspilleren siger, at Allerød betyder noget helt specielt for ham, og klubben har også jublet over, at Karjasevic har valgt at vende hjem.

- Det er min barndomsklub, og alle ved, at jeg er en Allerød-dreng ind til knoglerne. Jeg har haft nogle gode snakke med trænerteamet, og de har råbt og skreget i telefonen, da det er én-til-én udskiftning af Morten Olsen, der er røget til Hvidovre.  

Karjasevic fastslår, at han har valgt Allerød med hjertet, og offensivspilleren glæder sig meget til at trække den blå trøje over hovedet igen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er virkelig hjerteklubben, siger Dino Karjasevic til bold.dk.  

Allerød møder Roskilde KFUM tirsdag 2. august, og her kan Dino Karjasevic få comeback inden for kridtstregerne for Danmarksserie-klubben.  

27-årige Karjasevic var en del af Allerød fra 2013 til 2020 kun afbrudt af en enkelt afstikker til Hillerød. Han scorede blandt andet 33 mål i 33 kampe for mandskabet i Sjællandsserien.

Offensivspilleren har også en fortid i Skovshoved og Roskilde KFUM.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0