2022-03-20 17:47:02

Formstærk Falk: Selvfølgelig er VM et mål

Rasmus Falk blev forbigået ved Kasper Hjulmands seneste landsholdsudtagelse, men han drømmer stadig om VM.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 22. runde

FT

FCK

1 - 0

FCN

7'
1 0
Akinkunmi Amoo
Mål

Da landstræner Kasper Hjulmand tirsdag udtog sit landshold, var der for en sjælden gangs skyld ikke en eneste FC København-spiller på listen.

Rasmus Falk har ellers været stærkt spillende for FCK i foråret, og særligt i udekampen mod PSV Eindhoven fandt midtbanestrategen det helt store spil frem.

Hovedpersonen har ikke selv skænket en landsholdsudtagelse ret mange tanker, men han erkender, at VM i Qatar senere på året er et stort mål for ham.

- Selvfølgelig er VM et mål for mig, men det er ude af mine hænder, siger Rasmus Falk.

Andreas Maxsø blev lørdag efterudtaget til landsholdet, og Brøndby-anføreren er den eneste fra Superligaen, der er udtaget til landsholdet, og det har Rasmus Falk bemærket.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Formstærk Falk: Selvfølgelig er VM et mål
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

- Det er kun Maxsø, der er med fra Superligaen, så jeg tænker, at det er relativt svært at blive udtaget til landsholdet, hvis man ikke spiller i udlandet.

- Jeg tog et aktivt valg ved at forlænge min kontrakt i FC København, men det er også klart, at man er foran på point, hvis man spiller i en større liga end Superligaen, siger Rasmus Falk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

FCK-profilen siger også, at landsholdet ikke har fyldt alverden i hans bevidsthed det seneste stykke tid.

- Mit fokus har været på at kunne spille 90 minutter igen efter min skade. Helt ærligt, så har mit eneste fokus den seneste uge været, at jeg skulle kunne spille mod PSV. Det lykkedes desværre ikke, tilføjer Rasmus Falk.

FCK-cheftræner Jess Thorup afviser at udtale sig omkring den manglende landsholdsudtagelse af FCK-spillere, men han glæder sig over, at Rasmus Falk er tilbage fra sin skade.

- Jeg er super glad for, at Rasmus Falk endelig er ovre sin meget lange og opslidende skade, han har været igennem.

- Rasmus Falk på topniveau er en fantastisk fodboldspiller, og det får vi brug for i mesterskabsslutspillet, afslutter cheftræneren.

Søndag vandt FCK med 1-0 over FC Nordsjælland i Superligaen. Københavnerne topper ligaen med seks point i forhold til FC Midtjylland på andenpladsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 22. runde

FT

FCK

1 - 0

FCN

7'
1 0
Akinkunmi Amoo
Mål

15 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce