Regionalliga -Formstærk Wattens-dansker har bejlere
2016-05-16 11:56:37
Foto: WSG Wattens

Formstærk Wattens-dansker har bejlere

Niels-Peter Mørck har stor succes dom midtbanedynamo i østrigske Wattens, men han afventer klubbens skæbne, inden han træffer en beslutning om sin fremtid.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den tidligere Varde-profil og Esbjerg-talent Niels-Peter Mørck har stor succes i den tredjebedste østrigske række, hvor han har hjulpet Tirol-holdet Wattens til en sikker førsteplads i Regionalliga West, og formen topper på det helt rigtige tidspunkt.

- Jeg pådrog mig en knæskade i starten af sæsonen og var ude et par uger. Da jeg kom tilbage og var klar til at spille igen, røg jeg ind i en gang lyskebrok og måtte igen sidde ude. Det var op ad bakke og en meget hård periode, for jeg ville jo bare gerne hjælpe holdet.

- Heldigvis kom jeg tilbage til de sidste seks-syv kampe i efteråret, og siden da jeg har givet den fuld gas. Det går rigtig, rigtig godt. Jeg spiller min favoritposition som 8'er, hvor jeg arbejder både defensivt og er meget med i feltet. Det er der, jeg mener, jeg er bedst, og det går godt for tiden. Jeg spiller godt og scorer mange mål, siger Mørck, der har scoret fem gange i 16 kampe i denne sæson.

- Jeg er i god form inden de sidste altafgørende fire uger af sæsonen. Jeg er fuld fokuseret på det, og derefter må vi se, hvad der sker, siger Mørck til bold.dk og henviser til et par kommende playoff-kampe om oprykning til den næstbedste række i Østrig – og dermed en plads blandt de 20 bedste hold i alpelandet.

Mørcks kontrakt med Wattens udløber denne sommer, og han lægger ikke skjul på, at han skal op i niveau i næste sæson.

- Hvis vi ikke rykker op, så bliver jeg heller ikke. Men det er ikke noget, jeg tænker over overhovedet lige nu. Det tager min agent sig af. Jeg koncentrerer mig om at levere gode præstationer for holdet. Gør jeg det, så kommer interessen af sig selv, og der er også interesserede klubber nu.

- Det er meget rart, for det viser, at man gør et godt stykke arbejde, men som sagt fokuserer jeg først og fremmest på at rykke op med Wattens. Alt er sat ind på det. Det gamle storhold Wacker Innsbruck er fra vores region, og de lægger i rækken over os. Dem vil vi gerne op og spille mod og overgå, så vi er det stærkeste hold fra vores område, siger Mørck.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mørck og Wattens tager mandag et afbræk fra ligakampene, når de spiller finale mod FC Kitzbühel i den regionale pokalturnering Tiroler Cup. I starten af juni gælder det playoff-kampe om oprykning.

mikael@bold.dk


Foto: WSG Wattens

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0