2022-07-11 17:10:01

Fortid i spansk fodbold: DS-klub henter midt

Kasper Søby Mikkelsen, der har spillet i Spanien, forlader 3. divisionsklubben Dalum for at tage til TPI i Danmarksserien, siger han til bold.dk. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - 1. runde

FT

HED

1 - 0

DAL

Kasper Søby Mikkelsen har tidligere spillet for spanske klubber som Los Barrios, CD Almunecar og CD Madridejos. Han nåede i alt at være en del af spansk fodbold i godt seks år.

Siden 2020 har midtbanespilleren dog tørnet ud for Dalum, men nu venter der en ny destination for ham. 

Kasper Søby Mikkelsen siger til bold.dk, at han skifter til Danmarksserien-klubben TPI (Tarup-Paarup), da midtbanespilleren kender flere i og omkring klubben.

- Først og fremmest kender jeg en del omkring holdet, der er kommet til, men også dem, der var der i forvejen. Jeg synes også, at det er nogle gode folk, som de har fået omkring holdet blandt andet fysioterapeuter og holdledere, som jeg kender fra Dalum af, siger Kasper Søby Mikkelsen til bold.dk.

Betyder det også noget, at TPI er en ambitiøs Danmarksserie-klub?

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmark -Fortid i spansk fodbold: DS-klub henter midt
Foto: TPI

- Ja, 100 procent. Jeg havde det i overvejelserne, at hvis jeg skulle skifte til en Danmarksserie-klub, så skulle det være en, der havde en stærk nok trup og ambitionerne om at ligge helt i toppen. 

Meget uro i Dalum

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den 25-årige midtbanespiller fortæller, at et stort kaos i Dalum også har skubbet på i forhold til et klubskifte. 

- Nu har jeg gået i et stykke tid, og der har været så meget uro ude omkring truppen. Det har også haft indflydelse på selve truppen, og det har ikke været det fedeste at være en del af det seneste stykke tid. 

Er det måden, som Dalum har gjort tingene på, der har skabt uro?

- Jeg synes, at der har været nogle episoder. Der har været otte trænere i de to et halvt år, hvor jeg var der. Så har vi haft lidt med de to holdkammerater, som jeg havde i Spanien, Joshua Lewis Hazell og Lester Rolland Hayes III. 

- Vi har bare gennemgået en del med den nye bestyrelse. Den nye bestyrelse har måske fornuftigt nok valgt at kigge økonomisk på det, men det hænger måske ikke helt sammen med at være en divisionsklub. 

Har der været andre klubber inde i billedet?

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Ja, det har der. Jeg har snakket med flere klubber i Odense, men jeg synes, at det, som TPI kunne tilbyde i forhold til den trup, som de er ved at samle derude, virker som et spændende projekt, som jeg kan se mig selv i, siger Kasper Søby Mikkelsen til bold.dk. 

Han beskriver sig selv som en spiller, der er god til at sætte sine medspillere op og løbe de ekstra meter. Derudover sparker midtbanespilleren godt med begge ben.

Den nye TPI-spiller kan få Danmarksserie-debut for klubben, når mandskabet gæster Varde 6. august. Midtbanespilleren blev noteret for 23 kampe for Dalum i den seneste sæson af 3. division.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - 1. runde

FT

HED

1 - 0

DAL

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0