2021-05-20 20:19:39

Fosgaard forlænger: Spændende ting herude

Lasse Fosgaard forlænger sin aftale med Lyngby BK for endnu en sæson og er på trods af nedrykningen begejstret for udviklingen i klubben.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 31. runde

FT

LYN

1 - 2

OB

25'
0 1
Issam Jebali
Mål
70'
1 1
Mathias Hebo Rasmussen
Mål
84'
1 2
Emmanuel Sabbi
Mål

Allerede nedrykkede Lyngby BK led torsdag endnu et nederlag i 3F Superligaens nedrykningsspil, da OB kom til byen og vandt 2-1 i en kamp, som hjemmeholdet ellers dominerede.

Der var dog gode nyheder for Lyngby lige efter kampen, hvor det blev meddelt, at Lasse Fosgaard har forlænget sin aftale med klubben for et år og altså følger med ned i 1. Division.

Fosgaard selv udtalte sig lige efter kampen til TV3 Sport om forlængelsen.

- Det bliver mit 10. år. Jeg ville have det lidt dårligt med at slutte af på den her måde. Ikke så meget, fordi vi rykker ned, for tabellen lyver aldrig, men der sker nogle fantastisk spændende ting herude i øjeblikket, siger Fosgaard og uddyber.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Fosgaard forlænger: Spændende ting herude
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix

- Det begynder endelig at rykke sig med stadionet herude. Der er en ejerkreds, der vil klubben det bedste, som ikke går op i at tjene penge. Vi har en masse unge spillere, som er sindssygt spændende. Og så har vi en træner, der bare vil angribe, angribe, angribe, og det vil jeg gerne være en del af, så det er fedt at kunne tage et år mere, lyder det fra Fosgaard.

Han tilføjer, at han er ked af at skulle sige farvel til holdkammerater efter nedrykningen, men at synet af Lyngbys fans, der blev og tiljublede spillerne efter kampen på trods af nederlaget, alligevel gjorde ham glad.

Artiklen fortsætter efter annoncen

34-årige Lasse Fosgaard har været i Lyngby siden september 2012, hvor han kom til fra Brønshøj, og har siden spillet 265 kampe for klubben med 15 mål til følge.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 31. runde

FT

LYN

1 - 2

OB

25'
0 1
Issam Jebali
Mål
70'
1 1
Mathias Hebo Rasmussen
Mål
84'
1 2
Emmanuel Sabbi
Mål

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0