2022-06-17 14:00:02

Fra Hillerød til Ishøj: Profil er blevet kimet ned

Dino Karjasevic er skiftet fra Hillerød til Ishøj, og offensivspilleren siger til bold.dk, at han er blevet kimet ned af interesserede klubber. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 27. runde

FT

BRØ

2 - 1

ISH

Den nye NordicBet Liga-klub Hillerød må vinke farvel til profilen Dino Karjasevic, da han har valgt at stoppe i klubben. 

I stedet for skal han tørne ud for Ishøj IF i 3. division, da det bedre kan passe ind i hans hverdag i forhold til antallet af træninger.

Offensivspilleren siger til bold.dk, at han har haft i alt seks bejlere. Det har været alt for divisionsklubber til Danmarksserie-hold, og det overrasker ham. Karjasevic fortæller endda, at han er blevet kimet ned.

- Jeg har spillet rigtig mange kampe for Hillerød, men jeg har ikke lavet det antal mål, som jeg plejede at lave i både Skovshoved, Allerød og Roskilde KFUM, fordi jeg har haft en anden rolle på holdet. 

- Så jeg var lidt sådan, om folk havde glemt, at man altid har lavet mange mål. Lige efter at Hillerød og jeg meldte ud, så blev jeg meget overrasket over, at der gik 12 minutter, fra jeg havde lagt på med min cheftræner i Hillerød, til at jeg blev kimet ned.

- Det var nogle klubber fra toppen og midten af 2. division, og de ville rigtig gerne have mig. De sagde, at selvom jeg er 27 år, så er jeg garant for en masse mål. Jeg skal bare spilles rigtig. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmark -Fra Hillerød til Ishøj: Profil er blevet kimet ned
Foto: Ishøj IF

- Det blev jeg enormt overrasket over. Jeg troede faktisk, at min tid var færdig, efter jeg sagde farvel til Hillerød. Der var også været nogle Danmarksserie-klubber, men de har ambitioner om at træne en masse og rykke op, og det kan jeg ikke. Jeg var helt sikkert beæret og meget glad for, at folk stadig tror, at de kan få mig, siger Dino Karjasevic til bold.dk.

Vil være topscorer i 3. division

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den 27-årige offensivspiller glæder sig til at hjælpe Ishøj i 3. division, og han har et stort mål for sæsonen. Karjasevic vil nemlig gerne være topscorer, og han håber også på, at Daniel Stückler og ham kan være den mest målfarlige duo i 3. division med god assist-hjælp fra Mohamed Azaquoun. 

- Når jeg drosler ned på den her måde, så er der forskel på at spille i 1., 2. og 3. division. Det kommer ikke bag på nogen, at jeg har et mål om at blive topscorer og komme tilbage til den, der bare slår alle rekorder. Det tror jeg godt, at jeg kan i Ishøj. 

- Det er 3. division, og man skal ikke undervurdere rækken, men med de spillere, der har noget teknisk kunnen, tror jeg bare, at de vil sætte mig op til perfekte muligheder, så jeg går 100 procent med en sult. 

- Selvom jeg er droslet ned, har jeg nok droppet at komme op i Superligaen, men jeg har ikke opgivet at være et stort navn i divisionerne, som folk stadig husker. Hvis jeg kan komme ud med en halvsæson for Ishøj, hvor jeg har lavet 15 mål, så er det helt sikkert det, som jeg hungrer efter. 

- Så jeg kommer ikke til at slacke til træningerne. Jeg kommer stadig med en sult, og jeg vil gerne have, at det går godt for Ishøj. Jeg kommer ikke til at hvile på laurbærrene, og jeg vil gerne være den bedste og topscorer i rækken, siger Dino Karjasevic til bold.dk. 

I denne sæson har Karjasevic spillet 21 kampe og scoret to mål for Hillerød i 2. division.

Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 27. runde

FT

BRØ

2 - 1

ISH

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0