2022-03-22 13:36:02

Fra Vejle til Sassuolo: Højt niveau hernede

Lukas Henriksen, som mandag skiftede fra Vejle til Serie A-klubben Sassuolo, har nu haft sine første træninger i det italienske.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den blot 16-årige Lukas Henriksen offentliggjorde mandag sit skifte til italienske Sassuolo på sin Instagram. Ikke mange timer skulle gå før Henriksen allerede havde trænet med i sin nye klub.

Derfor har den unge stopper også først nu kommenteret på skiftet.

- Det er en fin mulighed som er kommet meget overraskende. Jeg er blevet taget godt imod i min nye klub, hvor der er et højt niveau blandt mine nye holdkammerater, siger Lukas Henriksen til Vejles egen hjemmeside.

Selvom Sassuolos førstehold spiller i Serie A, er det dog ikke det hold, hvor Henriksen er tiltænkt en rolle. 

- Jeg har trænet med U18-holdet, men også været med omkring Primavera-holdet og jeg ser frem til at udvikle mig yderligere gennem træning og kampe, siger Lukas Henriksen.

Skiftet er gået stærkt for den 16-årige stopper, der ikke har nået at sige farvel til mange i Danmark, inden turen gik mod Italien.

- Jeg har desværre ikke fået sagt farvel til trænere, fodboldkammerater, klassekammerater og familie, men jeg glæder mig til på et senere tidspunkt at komme hjem og hilse på dem alle sammen.

Lukas Henriksen har allerede været i aktion for sin nye klub i den prestigefyldte ungdomsturnering Viareggio Cup, hvor han mandag også kom på tavlen.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
0