2022-08-10 19:23:17

Frank om Damsgaard: En klassisk Brentford-handel

Thomas Frank er ovenud tilfreds med købet af Mikkel Damsgaard, som han kalder en klassisk Brentford-handel og spår en stor fremtid.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 2. runde

FT

BRE

4 - 0

MUN

Mikkel Damsgaards transfer til Brentford er en realitet, og den handel falder i særdeles god jord hos den 22-årige offensivspillers nye chef.

Thomas Frank har nemlig lutter rosende ord til sin nye spiller og landsmand, som bliver kollega med Christian Nørgaard, Mads Roerslev, Mads Bech Sørensen og Mathias Jensen.

- Mikkel er i min optik endnu en klassisk Brentford-handel. Han er en ung spiller med et stort udviklingspotentiale. Vi ved, at vi kan hjælpe Mikkel med at nå sit højeste niveau. Vi har personalet her, som har erfaring med det, og vi ser frem til at arbejde med ham, siger Frank til Brentfords egne kanaler og fortsætter.

Artiklen fortsætter efter billedet

Brentford -Frank om Damsgaard: En klassisk Brentford-handel
Foto: Brentford

- Mikkel er en spiller, der har vist sit lovende talent hos FC Nordsjælland og Sampdoria, ligeså vel som til EM sidste sommer, hvor han havde en fantastisk slutrunde for Danmark.

- Han har været uheldig med skader det sidste år, men vi har allerede set, at han er en ekstremt talentfuld spiller, som kan løbe med bolden og bevæge den godt.

Mikkel Damsgaard har fået fem år hos Brentford.

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 2. runde

FT

BRE

4 - 0

MUN

20 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0