2. Division -Frem og VSK Aarhus delte i rodet affære
2017-03-25 14:55:38
Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk

Frem og VSK Aarhus delte i rodet affære

VSK Aarhus og Boldklubben Frem spillede lørdag eftermiddag 1-1 i 2. divisions nedrykningsspil.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

2. div - 2. runde

FT

VSK

1 - 1

FRE

52'
0 1
Anders Daugbjerg
Selvmål
63'
1 1
Magnus Clemmensen
Mål

Boldklubben Frem startede foråret på førstepladsen i 2. divisions nedrykningsspil - en plads, som man holdt fast i, selvom det i første runde blot blev til uafgjort mod FC Sydvest.

Lørdag eftermiddag skulle klubben så forsøge at komme på sejrskurs, da de var taget en tur til Vejlby-Risskov i udkanten af Aarhus for at møde VSK Aarhus, som inden søndagens opgør var placeret som nummer fire.

Det var dog hjemmeholdet, som satte sig på begivenhederne i den første del af opgøret. VSK Aarhus formåede dog ikke at udnytte presset, og efter en halv times tid udlignede spil og chancer sig stille og roligt.

Både Frem og VSK Aarhus var kort før pausefløjt tæt på at score - først Frem med et langskud, mens aarhusianerne var tæt på et føringsmål efter lidt klumspil omkring Frem-målet.

I anden halvleg kom Frem bedst ud - til stor glæde for de medrejsende fans, som gav god lyd fra sig på det solbeskinnede stadion.

Og overtaget gav pote efter 53 minutters spil, da bolden blev dirigeret ind foran mål, hvor den ramte VSK Aarhus' Anders Daugbjerg, som ikke kunne undgå at sende den i eget net - 1-0 til gæsterne fra København.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Føringen holdt dog kun i 10 minutter. Indskiftede Magnus Clemmensen var vågen, da en tilbagelægning snød Frem-keeper Marco Brylov, og Clemmensen kunne sende bolden i et tomt mål til 1-1.

Herefter var der åben slagudveksling, men en godt knoldet bane gjorde det svært for de to mandskaber at sætte noget brugbart sammen frem ad banen. Det blev da også ved 1-1, hvilket betyder, at Frem fortsat er på førstepladsen i nedrykningsspillet, mens VSK rykker op på tredjepladsen.


Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk
Artiklen fortsætter efter indholdet

2. div - 2. runde

FT

VSK

1 - 1

FRE

52'
0 1
Anders Daugbjerg
Selvmål
63'
1 1
Magnus Clemmensen
Mål

1 kommentar

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce