2020-12-17 21:04:17

Fremad A. bankede Brøndby ud af pokalen

Fremad Amager sænkede Brøndby med 2-1 efter forlænget spilletid og sendte dermed de blå-gule ud af Sydbank Pokalen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - 4. runde

FT

FAM

2 - 1

BIF

26'
1 0
Emmanuel Toku
Mål
45'
1 1
Mikael Uhre
Mål
94'
2 1
Samson Iyede
Mål

Der var lagt op til lidt af et brag i Sydbank Pokalen, da Fremad Amager torsdag aften bød Brøndby op til dans i Sundby Idrætspark.

Den tidligere Brøndby-spiller Kasper Fisker var med fra start for Amager-klubben, der aktuelt er midterhold i 1. division, mens de blå-gule havde en enkelt ændring i startopstillingen.

Hjörtur Hermannsson erstattede således Sigurd Rosted i forsvaret, men ellers var det de samme, som slog SønderjyskE i Superligaen i weekenden.

Brøndby var uhyre tæt på en drømmestart på Amager, for Josip Radosevic havde bolden i kassen i kampens første minut efter en fræk hjørnesparkskombination. Simon Hedlund var dog offside i situationen, og derfor blev målet underkendt.

Det blev dog en hæsblæsende start på opgøret med et forrygende højt tempo og chancer i begge ender.

Mikael Uhre noterede sig en stor chance på et hovedstød, men efter et kvarters tid dalede det hæsblæsende tempo en smule.

Artiklen fortsætter efter billedet

Sydbank Pokalen -Fremad A. bankede Brøndby ud af pokalen
Foto: Getty Images

Fremad Amager med drømmemål
Med en halv time spillet var det Fremad Amager, der kom i front, og det var på smukkeste vis.

Emmanuel Toku bragede kuglen ind et par meter fra kanten af feltet, og Brøndby-målmand kunne kun måbende se til, at bolden gik i mål helt ude ved stolpen. 1-0 til hjemmeholdet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brøndby tvang Fremad Amager-keeper Nicklas Dannevang til et par flotte redninger, blandt andet efter et Simon Hedlund-oplæg og en stor chance til Lasse Vigen.

I overtiden af første halvleg lykkedes det dog Brøndby at udligne, da først Simon Hedlund fik en stor chance i feltet, og returen faldt til Mikael Uhre, der bankede bolden op i nettaget.

1-1 var derfor stillingen ved pausen, selvom Fremad Amager-lejren brokkede sig heftigt over, at tillægstiden var gået, da målet blev scoret.

Amagerkanerne holdt Brøndby væk
Anden halvleg forløb langt mere chancefattigt end første, men Brøndby sad på boldbesiddelsen. De blå-gule havde dog svært ved at nedbryde den bomstærke Fremad Amager-defensiv.

Der var et par skud forbi mål fra begge hold, men det blev aldrig for alvor farligt. Efter godt en time måtte Mikael Uhre halte ud til fordel for Anis Ben Slimane, der kom ind i stedet.

Kasper Fisker og Kristoffer Munksgaard blev også pillet ud for Fremad Amager med et kvarter igen, ligesom Brøndby satte flere nye kræfter ind mod slutningen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Gæsterne pressede på i slutningen af den ordinære spilletid, og det kom tæt på, men det endte 1-1 efter 93 minutter, og så måtte der forlænget spilletid til.

Forlænget spilletid og flot kasse
Mathias Kvistgaarden måtte udgå med en skade op til den forlængede spilletid, men kort efter kom Morten Frendrup til en god skudmulighed, som Dannevang dog fik fingerspidserne på.

Det var dog Fremad Amager, der efter 94 minutters fodbold gjorde det til 2-1 til hjemmeholdet, da Samson Iyede tog en forrygende løbetur i en omstilling og bankede bolden ind bag Schwäbe til stor jubel for de fremmødte tilskuere på Amager.

Brøndby gav debut til 19-årige Andreas Pyndt, men Fremad Amager var tæt på at øge føringen kort efter, da Pierre Larsen brød alene igennem, men Schwäbe fik afværget.

Brøndby forsøgte at presse på mod slutningen og kastede alt frem, inklusiv målmand Marvin Schwäbe, men Fremad Amager holdt stand.

I stedet var det tæt på at blive 3-1, da Samson Iyede strøg mod mål, mens Schwäbe var fanget højt oppe på banen, men angriberen sendte hårdt presset bolden forbi.

Fremad Amager vandt kampen 2-1 og bookede dermed en billet i kvartfinalen, mens Brøndby altså er ude af pokalen i denne omgang.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - 4. runde

FT

FAM

2 - 1

BIF

26'
1 0
Emmanuel Toku
Mål
45'
1 1
Mikael Uhre
Mål
94'
2 1
Samson Iyede
Mål

53 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce