2022-09-28 15:30:01

Fremad A-kant om Hobro-opgør: Kan udfordre dem

Fremad Amager-kanten Lucas Haren forventer en fysisk kamp mod Hobro, men han er sikker på, at mandskabet kan byde modstanderen op til dans.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 11. runde

FT

HOB

1 - 0

FAM

Fremad Amager løb ind i et smertefuldt nederlag til HB Køge i den seneste spillerunde med et sent 2-3-nederlag. 

Torsdag aften venter der et opgør mod Hobro, der frister en næstsidsteplads i NordicBet Ligaen. Fremad Amager er nummer otte.

Fremad Amager-kantspilleren Lucas Haren siger til klubbens Facebook-side, at Amager-klubben står godt til Hobro, selvom det var et hårdt nederlag til HB Køge.

- Det var en ekstrem skidt måde at slutte forrige kamp af på mod HB Køge efter en god periode uden nederlag. Omvendt så synes jeg, at vi er bedre rustet i forhold til at løfte os som hold, end vi har været tidligere. 

- I morgen (torsdag, red.) venter der en kamp mod et hold, der kæmper for at komme over nedrykningsstregen, og vi skal være i stand til at spille os ud af de problemer, de giver os. Som enhed har vi gode muligheder til at udfordre Hobro i kampen, og vi skal formentlig forberede os på en fysisk præget kamp, siger Lucas Haren til klubbens Facebook-side og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -Fremad A-kant om Hobro-opgør: Kan udfordre dem
Foto: Fremad Amager

- For mit eget vedkommende er jeg både stærkere og bedre fysisk på nuværende tidspunkt, end jeg har været tidligere i min karriere, og jeg skal fortsætte med at bringe min fart og udfordring ind i spillet. 

- Det hjælpes godt på vej af den forståelse, vi har for hinandens styrker i truppen. Efterhånden har det her Fremad-hold en hel del kampe sammen i 2022, og det var lidt det, jeg var inde på i forhold til at være godt rustet som trup. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Både mentalt og spillemæssigt er vi skarpere på at lykkedes som enhed, og når en kamp tabes, gælder det helt naturligt om at starte en ny god stime. Den gode stime starter i morgen i Nordjylland, så vi kan bringe 3 point med hjem til fansene på Ama’r.

Opgøret mellem Hobro og Fremad Amager bliver fløjtet i gang klokken 19 på DS Arena. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 11. runde

FT

HOB

1 - 0

FAM

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0