2020-12-18 14:34:01

Fremad Amager-kaptajn: Flere løb med krampe

Fremad Amagers Lukas Engel måtte se afgørelsen af triumfen mod Brøndby fra bænken, og det var nogle hårdt kæmpende holdkammerater han kunne følge.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - 4. runde

FT

FAM

2 - 1

BIF

26'
1 0
Emmanuel Toku
Mål
45'
1 1
Mikael Uhre
Mål
94'
2 1
Samson Iyede
Mål

Fremad Amager-kaptajnen Lukas Engel kunne ikke mere til sidst i den forlængede spilletid mod Brøndby IF i torsdagens pokalkamp, og derfor måtte han følge den nervepirrende afgørelse fra bænken.

Herfra kunne han med nerverne uden på tøjet følge holdkammeraterne kæmpe sejren hjem mod Superliga-mandskabet, og det krævede blandt andet en kamp mod krampe for flere af Fremad Amager-spillerne, siger Engel.

- Det var forfærdeligt at følge derude. Det var det værste. Men jeg synes, alle kæmpede røven ud af bukserne og flere løb rundt med krampe derinde, så det var en hård kamp for os, men vi kæmpede kraftedeme alt, hvad vi havde lært, siger han og forklarer, hvorfor han måtte skiftes ud:

- Arh, men jeg var færdig. Der var udsolgt.

Angriber er undskyldt for kæmpe afbrænder

Artiklen fortsætter efter billedet

Sydbank Pokalen -Fremad Amager-kaptajn: Flere løb med krampe
Foto: Martin Timm Holmstav

Fra bænken kunne han blandt andet se Fremad Amager-angriber Samson Iyede brænde på frit mål under hårdt pres fra Morten Frendrup i slutningen af den forlængede spilletid, hvor Brøndby-målmand Marvin Schwäbe var gået med frem.

- Havde Brøndby scoret efter Samsons chance, så havde jeg ikke været mig selv lige nu, men han scorede til 2-1, kan man sige, så han er lovligt undskyldt. Men det kunne have været grimt, hvis det var gået galt i den anden ende.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den 22-årige vensteback var uhyre glad for, at Fremad Amager sikrede avancementet, ligesom man også slog FC Midtjylland ud sidste år.

- Det føles fantastisk. Vi havde snakket om, at vi gjorde det mod Midtjylland sidste år, og nu gjorde vi det igen mod Brøndby, så jeg er sindssygt stolt af drengene, siger han uden at have et svar på, hvorfor Fremad Amager formår at snuppe de store skalpe:

- Jeg ved det ærligt talt ikke.

Håber at vende stimen i 1. division

I 1. division har Fremad Amager haft det svært mod de hold, der ligger over i tabellen. Således er det kun blevet til et point i fem kampe mod Fredericia, Viborg, Esbjerg og Silkeborg – det ene point kom i andet møde med Fredericia.

- Jeg ved ikke, hvorfor vi er bedre sat op mod de store Superliga-hold. Det er irriterende, vi ikke kan gøre det i 1. division, men jeg skal jo ikke stå her og sige, at det er nederen, for det er kæmpestort at slå Brøndby, og jeg ved ikke, hvorfor vi kan det, men det kan vi åbenbart, siger han og håber, at sejren kan sætte en stopper for en sløj stime i 1. division på fem kampe uden sejr:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi er i en dårlig periode i 1. division lige nu, og det kan forhåbentligt blive et vende punkt for os. 

Sidste kamp på denne side af nytår er på søndag ude mod Vendsyssel.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - 4. runde

FT

FAM

2 - 1

BIF

26'
1 0
Emmanuel Toku
Mål
45'
1 1
Mikael Uhre
Mål
94'
2 1
Samson Iyede
Mål

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0