2022-01-13 08:41:16

Fritstillet EfB-kroat rykker til søsterklub

For nylig blev Dino Halilovic ophævet i Esbjerg fB, men nu er han så præsenteret i søsterklubben FC Den Bosch i Holland.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Eerste Divisie - 22. runde

FT

JOA

2 - 0

BOS

Mandag eftermiddag ophævede Esbjerg fB sin aftale med kroatiske Dino Halilovic efter et halvt års samarbejde, men den 23-årige midtbanespiller har ikke skullet gå længe uden klub.

Nu er han nemlig præsenteret i Esbjerg fB's søsterklub FC Den Bosch, der gør sig i den næstbedste række i Holland. Klubben er også ejet af selskabet bag Esbjerg fB, Pacific Media Group.

I Den Bosch har han skrevet under på en aftale til sommeren 2023, og teknisk chef Jan Gösgens glæder sig over tilføjelsen.

Artiklen fortsætter efter billedet

International -Fritstillet EfB-kroat rykker til søsterklub
Foto: FC Den Bosch

- Jeg er glad for denne tilføjelse. Han er en ægte boks til boks-spiller, der med det samme forstærker vores midtbane. På trods af hans unge alder, så har han allerede mere end 100 kampe på CV'et med klubber fra den bedste liga i Kroatien, siger han.

Dino Halilovic nåede at spille otte kampe i Esbjerg fB. Han er bror til Alen Halilovic, der tidligere har været kendt som et af Kroatiens største talenter. Alen Halilovic spiller nu i Reading FC.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Eerste Divisie - 22. runde

FT

JOA

2 - 0

BOS

7 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0